Komentari (427)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad ga Mektić ocvika za ono 200.000 eura od tad je totalno poludio.
Bolnica se zove Srbija, studentski dom Ratko Mladic, a buduca ludnica sasvim sigurno Mile Dodik.
Hahaha, vidi mu Hamo glave!
I dalje se nastavlja srpska ptica, srpsko drvo, srpski zrak...
Dodik je postigao sto je htio, pa pogledajte malo komentare. Od hvale vrijednog polaganja kamen temeljca za bolnicu dozlo se do takvog nacionalistickog vrijedjanja koje muti um !!! On je postigao sto je htjeo i bice mu upisana u CV da je ucinio dobro djelo. A hoce li biti ikada zavrsena , e to je pitanje.Ljudi , ne nasjedajte na Dodikove, draganove i Bakirove izjave i djela. A stara bolnica je kastastrofalna i vrijeme je da se rijesi ovaj problem.
Sad ce i Bakir otvorit svoju bolnicu "Sebija"
Lezi keru...
Oj ti Dodiče koji jeb*š ovu državu gdje god ti može stati ! Možeš svakom gradu u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini dati ime Srbija, ali jedno znaj, vi naše komšije koji se svim silama borite za parče BOSNE i HERCEGOVINE kada god ukucate ovo prelijepo ime na Google-u ugledat će te LJILJAN !!!
A vidi bolnice kolika je. Bgm ima i jedan stub. Valjda će do 1. oktobra završiti ovaj stub. Sreća pa ne opterećuje budžet zdravstva,pojavio se višak para,cccc. E moj mahniti narode. Naprijed Srbijo!
Lud je ovaj Dodick jbt led hahhahahaha
Super.A sve teze od loma ruke trcite na Kosevo..toliko o bolnici.
Jel Srbija ili Sebija? Ne može on bez Bakira...
Sto četalja krmka nesmota ko lopatom iza usiju i pravo ga zabetonirat u temeljima "srbije" uvjek kami tu da ide ....bleeee haha
Ko nije dobar, pravac Srbija.
Ne moze Vlah bez provokacije, pa makar i bolnicu gradili. Tesko bolestan narod
Srbija stigla do Sarajeva. Za frtalj sata, taksijem si sa carsije u Srbiji.
Bolnica Sebija, jesam li ja dobro procito..?