Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je meni isto jedan Grk pričao kako pomaže Bosni i Hercegovini u vrijeme rata i ja ga pitam gdje je poslao tu pomoć i on mi kaže....u Banja Luku. :))) Nema ovaj tip ni kud je poš'o ni kud je doš'o.
Ima vec neko vrijeme nisam dolazio na ovaj portal i maloprije reko haj da popijem kahvu i da vidim sta ima novo na klixu ... u roku 2 minute sam shvatio da nista novo nema. Trolovi sa okupirane teritorije i srbije i dalje rade svoj posao i sramote sve postene pravoslavce. Sto se tice ovog clanka jedino se mogu grohotom nasmijati jer da jedan ekstremni desnicar daje nagradu jednom teskom ljevicaru je paradoks moguc jedino ovdje.
genocidas odguslaj odavde !
Koga ce Izetbegovic odlikovati? Svoju zenu sa novom pozicijom u drzavnom sektoru.
pa naravno, a koga drugog..
pocrkajte od muke,mislim da vi nista ne citate ,nego samo gledate sta ce dodik uraditi da krenete sa neosnovanim salvama uvreda,ali nas se to ne tice,vjerujte
koga vas?
Bas se pitam otkud njih dvojice zajedno. Namet pred kijamet. Mozda se Dodik promjeni i postane Mujica...uh...ili Mujica postane ne daj Boze Dodik.
Hoce li ko obavjestiti Mujicu sta i sa kim ima posla.. On skroman sa dvojicom olosa lopova i megalomana.. E moj Mujice posrase te pred smrt
valjace mu taj orden kad bude opet izasao konkurs za predsjednika urugvaja...nisi 10 bodova...hahahhaha
Evo Mujica , za tvoju informaciju :Pokolj u Višegradu bio je ratni zločin kojeg su počinile srpske paravojne postrojbe na početku rata u Bosni i Hercegovini u proljeće 1992. kada je započeo cijeli niz etničkog čišćenja i masovnih ubojstava bošnjačkih civila u Višegradu. Prema procjenama, protjerano je oko 14.000 Bošnjaka, a Istraživačko dokumentacijski centar (IDC) registrirao je 1.760 žrtava zločina u Višegradu, od čega 100-tinjak djece !!!
@Sadaklije23 Nisam bzv pis'o +++eto ti si pročito----------------------ĐIKANE !!!
@Sadaklije23 who the fuck are you anyway ?
A ovo malo stvorenje bi moglo ilustrovano opisati kako se unapredjuje i produzava zivot, ponesto o principima makroekonomije i medjunarodnih odnosa, politike ... :) https://www.britannica.com/animal/damselfly
Dali je neko ovom covjeku objasnio gdje je dosao...treba ga odvesti u Srebrenicu,Tomasicu i po cijelom UZP
e pa okrham se dobro na taj tvoj orden... Orden zastave Republike Srpske sa srebrnim vijencem
Mile koje si ti kurvino kopile..........ti nebi smio reci ime tog casnog covjeka
Eee moj Mujica neemaš pojma sukim posla imaš,međed je to teški !!!
Jebes ordene to je gvozdjurija, pare daj.
Jos kad bi se Dole ugledao na njega. Ali ionako to radi zbog svoje popularnosti samo.
Cime ces ga odlikovati? Da covjek zna kakvi ste lopovi pljunuo bih vas. I ne znam sta ce uopste kod nas samo cete ga pokvariti.