Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naouruzani smo mi odavno debelim kurcevima da vam zene izjebemo. Posebno tebi majmune iz Laktasa.
@palamar1975, prvo nije sunićenje nego sunećenje, to bi ti trebao znati ipak su ti bake 500 godina sisale i bile punjene spermom iz osunećenih ćuma:)), mrsh u AnadolijuTurcine rodjake traži!!
ja sam se boga mi spremio nece mene nespremnog kao 92. iznenadit. a ako treba i napast tu sam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čega se Mile dohvati, to bankrotira. "Vlada Republike Srpske (RS) zatražila je od entitetskog parlamenta da odobri povećanje maksimalanog dugoročnog zaduživanja RS-a u 2018. godini sa 477 miliona na iznos do 540.126.000 KM."
vidi ti nasih lijepih prasica ...sta si mislio krmak ....FBIH ima 7 fabrika naoruzanja kmeee kmeee , exportujemo u NATO milijarde oruzija kmmee kmeee , a nama nabili na nos 2000 pusaka kmeeee kmeeee ...ima bakir atomsku kmeeee kmeeee
Da nakon sto si proglasio vojnu neutralnist svo NATO oruzje ide za Armiju BiH. Cisto ako se pokusas ocjepiti da vas pomete tornado u roku od 48 sati.
Ne strahuj što se tiče Bošnjaka. Nećemo da kvarimo ćejf, tvojim, Bosanskim Srbima. Oni će tebi i tvojoj raspuštenoj bandi stati ukraj!
HAHAHAHAHAH Evoo ga . Predizborno ratovanje i ocjepljenje ... Hajde sad ti Bake , kaži nam da se trebamo braniti glasajuci ,,za svoje,, .. pa bože dragi jel ovo moguce .
Vidi Micinih listova, rodila mama balerinu.
Jest jest evo sinoć Fadil i Bakir u moj podrum slagali nuklearke. A u komšije viri iz štale nosač aviona. Kad stigne rakija napadamo Laktaše :)
U strahu su velike oci
Znaci nista ekonomija, socijala, zdravstvena zastita, obrazovanje,radna mjesta, plate, djeciji doplatak glavni predizborni program jos uvjek je oni drugi se naoruzavaju glasajte za mene ja cu vas spasiti. Ako vam to opet prodje onda nista drugo i ne zasluzujemo.
Jok, eto javno ce 😂😂😂
Blago entitetu koji ima shizofrenicare na vlasti. Zato ce i propasti. Dobra vijest je kada propadnu bice sretni jer ce nastaviti vjerovati da zive u Serbiji. Inace ovaj tip je jako opasan, poslije pisma VS-u UN-a u kojemu izmislja postojanje djihaista u BiH. A sada izmislja i tajno naoruzavanje.
@Tvrtkov Nicim izazvan opstruira i izaziva netrpeljivost. Mjesto mu je na psihijatriji a ne u politici. Interes boljeg zivota gradjana ga ne zanima i nije mu u programu. Oprez republicari, njegov sin ce biti na sigurnome dok vasi budu ratovali.
Dobro jutro Kolumbo.Jok čekamo Bijeljinu ,Prijedor,Zvornik,Vlasenici,Rogaticu,Jajce,B.Luku,Ključ,Vogošću,Grbavcu, Foču,Višegrad,Brčko ... da se opet dese.
Jbg Mile, ti kupiš u Srbiji 2500 pušaka "za potrebe mup-a rs", i nekriješ, a mi vrlo dobro znamo da uz to ide još puno nekih čudesa, pokradenih po svim EXYU republikama u povlačenju "SNA" !! A mi valjda trebamo praviti i skladištiti kore za pite, kisele krastavce, turšiju ?
ovim glupim.izjavama i paranojom on dobiva glasove od budala. haha
Da si ti kako treba kupio bi od baketa 2500 pusaka i podrzo domacu proizvodnju,a mogli ste i kakav tal napraviti