Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 2 godine,..spremi Helikopter za bjezanje u Rusiju,..
@DimamoZagreb izgleda da si ti dobio temeraturu pa buncas, i usput i na hrvatskom se kaze MOZETE!!
I iz rusije ce ga istjerat hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj Milorade poslije jučerašnje gluposti izgubio si Banja Luku na duge staze! Džaba se vadiš
Da od Dodika mnogo negativnih stvari moze ocekivati je i sam to dokazao.Svaki normalan covjek se treba uzdrzati, pogotovo kad je predstavnik svog naroda.Kod njega je obratno.Lopovu nikad ne dajes da ti drzi novac,pedofilu da cuva djecu,zarazenom da te zarazi..Zasto su ljudi naivni i dopustaju sebi da ih vodi netko koji misli samo za sebe i interes svoje partije?.
A ti samo piješ A ja neću da se krije Alkohol ti baš i nije Za samoću i cicije
Dodo Bosanac, americki covjek od 1992 dok je jos bio u Reformistima Ante Markovica, uz pomoc Bidenove administracije objedinjuje posnulu BH socijaldemokratiju i pobjedjuje kao prvi direktno izabrani predsjednik BiH na vanrednim predsjednickim izborima 2024.
Majmun, kao što su mu drugovi iz druga dva tora.
omladino bih imajte hrabrosti slijedite stanivukovica oslobodite nas sile diktatora nacinalista glasajmo za slobodu2022 otjerajmo mrak od nasih porodica beznadje oni se boje omladine ove trabante u focu i zenicu trpimo ih30 godina pljacka teror istina je stigla samo jako
stanivukovic imas muda
Da nije slucajno bio na šerbetu i kafi kod pickoustog? Ovo mirise na tajnu recepturu iz njegove kuhinje. Faktor stabilnosti i sisgurnosti u regionu!
U normalnom svijetu ovakvi su iza resetaka
dusa draga, malkice si se ukakio kada si vidio da ce Drasko da pregleda sve transakcije pa se sad pokusavas izvuci. Nema ti pomoci Dodo Dodice.
Whoooo dziikaneeee
Kao da su to njegove pare pa on daje kome hoće....Pare su od gradjana idiote
Ne ispravlja se kriva Drina Mićo. Ti si pokazao svoj lik Narcisa i kao takav češ i umrijeti. Ali Srbi ste vi, vratiti će te se vi već u normalu crnog vilajeta zajedno sa tobom.
spusti i glavu mahmuneeeeeeeeeeeeeeee mrššššššššššššššššššššššššššššššššššššš lopta ti glava
kaze mu stanivukovic bjezi iz banjaluke ti ne zivis ovdje vec u laktasima..jadan duduk ni u banjaluku nije dobrodosao a kamoli u sarajevo gdje mora dolaziti..kuku lele crni dodice..jos malo pa ces i u laktasima biti nepozeljan
Došo Nelson i reko stani budalo.