Boris Tadić ima prečeg posla
0
Milorad Dodik putuje u Pariz da navija za Partizan
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha dobar je ovaj koji ode cak daleko pa rece da su to pare bosnjaka iz RS. Ooooo, matori prikoci, zanijeo si se.
@BL mozda u Banjaluci navijaju za fudbalsku reprezentaciju BiH ne znam nisam vidjeo, mada sumnjam u tvoje rijeci ipak si ti Bosnjak kad zines slazes ali u Bijeljini se pisamo na istu gledamo, ako u isto vrijeme nema nista bolje, i navijamo za protivnika kao za Srbiju
hoce li lopovcic lakasenko srpski fasista i fundamentalista poklonit svetog savu ili svetog nikolu pariskoj politickoj eliti ko sto je to uradio fundamentalista tadic prije par mjeseci:))))
Dodo trazi azil tamo!!!
Ja idem u Pariz, a vi psujte turske majke i umirite od gladi ovce moje. Pipo sine moj smrdljivi i tebe cu povesti, samo se javi svome tatai glavatom!
Svaka cast na komentarima momci!
PREMIJER REPUBLIKE SRPSKE???CEMU LI SE IGRA SARAJEVO X?GENOCIDNA TVOREVINA NIJE DRZAVA!!!
neka ide Dodo isli bi i oni vasi da imaju za koga navijati,,ali na vasu zalost nemaju jer zante kad ce se jedan klub iz BH plasirati na F4,,kad na k...u nokat izraste
Bravo,predsedniche,tako i treba,samo povedi i Supervizora Vinzeka,kako bi nam proshirio drushtvo da nebudemo u manjini,i oj je jako ljubitelj sporta/da ga malo izvedemo u svet-beli !!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
Haha budale covjeka !
Ha ha ha pazi tureta pod nick-ovimaPFC/ Pedja-BG/Bileca/Neko, ha ha ha sto je peroguz izabrao SRPSKA imena da bolje zvuce komentari :))))) E pa guzoperu muslimanski, ima se, moze se, a ti crkni od te tvoje islamske muke i zavisti. Dacemo mi Dodiku i jos 10 puto koliko sada ima samo da nas odvoji os pogane islamsko-poturcene stoke koja se odaziva na ime bosnjaci.
nabijem i TEBE I SVE TVOJE ZIVO I MRTVO,TURCINE SMRDLJIVI...NABIJEM TE NA KURCINU..
nabijem i njega i partizan
Ovaj nepotrebni i skupocijeno put u Pariz najbolje govori o rezimskoj bahatosti. Rezimski pretorijanci sve bogatiji, narod sve siromasniji.
Neka ide,išao bih i ja da mogu da bodrim crno-bijele za koje navijam od kad znam za sebe! A ovi što od drveta ne vide šumu,njima je sporan put od par hiljada KM,a nije višegodišnja otimačina u vidu privatizacije,infrastrukturnih objekata...E,ovce su za šišanje...Po pitanju navijanja Dodiku zamjeram sraman odnos prema reprezentaciji BiH.Što je najgore,mislim da on iskreno navija za BiH,ali zbog nekog inata ili zato što je to trenutno popularno dozvoljava sebi onakve ispade.A savjetovao bih mu da provjeri šta je trenutno popularno.Naime,na fudbalu BiH-Portugal u prepunim banjalučkim kafićima dvije trećine ljudi je navijalo za BiH.Znači bio sam, vidio i ko kaže drugačije,zaobilazi istinu. Srećno Partizanu i srećno boljoj i naprednijoj BiH!