Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo kod nas ima,lik koji mrzi Bosnu organizuje referendum,na crnoj listi i može se kandidovati fujj
Plus hrvatski član bude neko koga su Bošnjaci izabrali. Slika i prilika države...
bih cirkus drzava.. dobra jedino za uhljebe bez dana staža u realnom sektoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
spremi se spremi balija kidamo bosnu napola.kidamo bosnu napola a tebi osta ni trecina.iz ove nase pobede radja se sunce slobode.mogu li hrvati da protestuju,ne placaju porez,racune.birate im predstavnika u vladi.i sad to nije majorizacija.pa sta je.skolski primer.ja da sam hrvat iz mostara ja bi protestvovao.nek se oglasi komrak.ovo nije posteno.nije eticki.nije moralno.shvatam da je potresena jer progresivni ivanic nije pobedio ali ovo sto radite je politicko nasilje za udzbenike.
onaj osjećaj ko krme u Teheranu.
Sam đavo ti je dao brzinu eskivaže i razoran udarac desnom sam đavo te je spas'o kad te Prco s burazerima ček'o u mraku kod pivare.
A kako ce dodik da putuje u USA kao clan predcednistva (ako bude izabran) a na crnoj je listi te drzave sto se tice putovanja tamo itd... ???????????
Ja sam postavio ozbiljno pitanje..
Mile je prelivoda. Sad ovako sad onako, kako mu koji gazda kaze. Nemam ja brige, cak i bolje. Zivi bili pa vidjeli, on je mis.
Dodik se ovom kandidaturom svim srpskim nacionalistima posrao u usta.
IVANIĆ POKRADEN!
SAMO ZA POTURCENU BRACU.VECERAS JE NASE VECE,VECERAS SE BOSNJAK PECE,NEK SE PECE I OKRECE KO GA JEBE NIJE IMAO SRECE.POZDRAVLJAM I MINISTRA VECITOG NASEG BRATA LJAJICA,NASEG BEOGRADSKOG MUFTIJU I VELIKI POZDRAV ZA MUFTIJU ZUKORLICA.CESCE GOSTUJE NA SPUTNJIKU NEGO VUCIC NA PINKU.DIGO RUKE OD BOSNE.OSNOVAO STRANKU PRAVDE I POMIRENJA.MI IZ CETNICKOG JELICKOG ODREDA OZBILJNO RAZMISLJAMO NA SLEDECIM IZBORIMA U SRB DA KOLEKTIVNO GLASAMO ZA MUFTIJU ZUKORLU.ZIVELA SRPSKA I SRBIJA.
Srbenda koja se Mirko zove. Sada sam sve vidjela
@vileda ja sam uzeo ime po cetnickom vojvodi iz visegrada iz gradjansko verskog rata 92-95 mirku blagojevicu.a sta,mirko nije srpsko ime.vileda sve su to slovenska ili grcka imena.jedino ime hrvtsko je ante,jer valjda posle 2ww srbi nisu hteli da daju imena deci ante,antonije.dok su neki svojoj deci 45g davali ime adolf.adolf dado topic.nije los lik al mu je otac bio neko naci djubre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci sad ako bude takozvana bih onda si i ti takozvani dodik
Krmak ce sve zivo blokirati. Ali mi je drago da je Covic sletio.
@anarhija.ba ode jedan dodje drugi.. srecom nismo krivi mi nego muslimani koji su izabrali tako :)
prijatelju dodik hoce biti neko prase neki komadi ??
Ove sto su glasali za Dodika i Dzaferovica treba odvesti na poljinu, dati i sablje i nek se medjusobno pokolju. Svima bi nam na kraju bilo bolje
Milorad priznao "nemogući projekat". Teže preteže. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
MOZE KAD JE U DOBOJU “NESTALO” GLASACKIH LISTICA.... MOZE KAD JE LAZNO POPUNJENIH LISTICA BILO U BANJALUCI,.....AKO IMA PRAVDE BOGA STREFIT CE GA STA PRIJE NEGO PREUZME ODGOVORNOST...
cestitke miletu od jelickog cetnickog odreda.iz ove nase pobede radja se sunce slobode.a sad krmak uozbilji se,upristoji se,budi manje bahat,uvedi stednju u R.S. svuda i resite taj slucaj sa dragicevicem.tu je mnogo stvari sumnjivo.poboljsaj svom a i mom narodu standard.to je prioritet.a ostajemo na putu ujedinjenja,jos jednom cestitke.ujedinjenje ili smrt.
Dosta je vala više bilo koorčenja i galame. Ako se ne dovede ured, posle ovih izbora mnogi ćemo se dobro zamisliti da li dalje glasati za SNSD.