Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aga dacic poseban gost 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 joj kum je legenda ☝🍻
To je zamka Tači hoće da te otruje
Hmm, ovo me podsjeća na ono kad je Ned Stark naivno otišao u King's Landing po pozivu King Roberta, znamo svi kako se završilo.
Pozvao ga i kada dodje on ce ga izraditi
Acko ti tako reko? Ili SPC?
Nemojmo se zavaravati i ronhill-u davati znaćaj koji nema... Glavni su NAREDILI , i sve polako , ali sigurno , ide svom kraju... Na Kosovu je sve poćelo , i tu će i završiti ...A, što Milojko to sve zloupotrebljava ložeči svoj narod na ublehe , to je problem stanovnika šume... PS : toplo preporučujem čitanje sabranih djela eminentnih srpskih književnika , braće Tarabić, jer tamo sve piše i jasno je..., a i odvija se na terenu.
priznanje kosova od strane BiH u najavi kme kme
Predsjednik drzave Kosovo pozvat od bosanskog predsjednistva na samit.
To je ono ko kad su Mladic i cetnici po Srebrenici pozivali narod da se slobodno vrati. Cak su im i autobuse obezbijedili do mjesta gdje ih je cekao streljacki vod i ogromna rupetina....sve u ljuske svrhe. Kosovo je nezavisna drzava. Tvoja poslusnicka politika prema interesima Srbije ide direktno na stetu gradjanima BiH pa i vama i vasoj djeci.
Samo nek je kontra ...
Dodik , stara lija.
A Evropa stara dronfulja trpa pare u džepove samo gleda i ćuti
Živela Republika Srpska !!!!!! 👏👏💪💪💪
Ahahah pa sta je to sad krme jedno jel?otkud sad to vamo fol nesto neces reprezentaciju ispratiti a tamo saljes poziv kosovarima...ahahah
Ahahah pa sta je to sad krme jedno jel?otkud sad to vamo fol nesto neces reprezentaciju ispratiti a tamo saljes poziv kosovarima...ahahah
Ma ne pita se Dodik nista ljudi, on igra kako drugi kazu.