Milorad Dodik počasni građanin Trebinja

S
SRNA
13.11.2011. u 13:33
0
13
Milorad Dodik počasni građanin Trebinja
0
Milorad Dodik počasni građanin Trebinja Foto: SRNA
Predsjedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku danas je na svečanoj sjednici Skupštine opštine Trebinje uručena povelja "Počasni građanin Trebinja" za doprinos privrednom, društvenom i kulturnom razvoju ove opštine.
Ističući važnost priznanja koje je dobio od opštine Trebinje, Dodik je podsjetio na mnoge obećane i realizovane projekte, te naglasio da će i ubuduće sa lokalnom vlašću raditi na razvoju i unapređenju opštine Trebinje kao strateškog dijela RS.

Predsjednik RS je naglasio da je ponosan što je pripadao generaciji političara koja je stvarala RS. "RS je trajna i neprikosnovena zajednica koja ne može biti dovedena u pitanje voljom drugih. Skršili smo i volju međunarodne zajednice da preuredi RS, zaustavili prenos njenih nadležnosti na nivo BiH i gradili smo njeno dostojanstvo svih ovih godina kako bi stekli uslove da RS bude jača", rekao je Dodik.

Na svečanoj sjednici SO povodom 13. novembra - Dana oslobođenja Trebinja u Prvom svjetskom ratu, "Povelja grada" uručena je vladiki zahumsko-hercegovačkom i primorskom Grigoriju za zalaganje da Trebinje i Hercegovina budu mjesto duhovnog, ali i ekonomskog i svakog drugog prosperiteta, te preduzeću Elektroprivreda RS za doprinos razvoju privrednog i društvenog života opštine.


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: