Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali im Orban.
Bježte djeco odavdje
U Dalmaciji ljetuje sda svita zulumćara. Sve dzipovi, wpartmani, hrana, luksuz...A opet neko od sda bagre pjeni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodik se sad hvali Milanoviću kako je naziguo glupog Nikšića.
Dodik legitimni srbin, Covic legitimni hrvat. Niksic legitimni bosnjak???? Lik se ne izjasnjava ko bosnjak uopste
I Dodik može na Hvar u EU, najljepši hrvatski grad ali Željko Komšić iz KS ne može izaći.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drugi put neka ti bata Ronhil povede sa sobom i legitimne predstavnike vlaja iz sao krajine i zapadane slavonije, kao i svu bratiju koju ste istjerali a zaglavili oko B.Luke, oni su tvoji sugrađani i sudržaljani. A to što su učinli oni ili njihove tate u Vukovaru, Pakracu,Kninu za tebe ionako izgleda "nema veza". A i nisi bija neki domoljub, kada je tribalo bija si u Azerbejdžanu a mladi Plenki u Briselu. Drugi su ginuli a neki švercali!
isto slobo i franjo nekada
Dalji dogovori o podjeli BIH ali djaba kad nemate muda za to😂
Dobro je što su se pomirili Hrvati i Srbi. Nažalost, samo su još Muslimani ostali remetilački faktor.
Sastali se da pričaju o Jasenovcu i uzajamnim logorima, obzirom da i dalje šire fašističku retoriku i tako narode handre a fotetelje čuvaju, interesi, samo ih ne voli ni njihov narod
Ovaj Milanović ne da neće dobiti novi mandat, nego će se odseliti u Banja Luku nakon što se isprovaljivao i pokazao svoju nacionalističku njušku, jer čini se da Hrvatska ne gotivi desnicu kao u većini EU trenutno, a on je išao na tu kartu...Dj ubre
Dijele novac
Ovdje ima više Srba neko na Informeru i Kuriru, a ni Rvati ne zaostaju.Propade im Poskok i Bljesak.
Sastanak dva srbina
Sto nije i konjakovic na ovom balu vampira
I taj Hvar je propao ko žeton.Nekada svjetske jet set zvijezde sada dva krmka spidaša glavni gosti.
Sve se vratilo na staro, kez od uha do uha.. samo jedan tipka velikih moćnika i Dole mekan kao spužva, malo na relax po Hvaru, ko Tito u vakat..
Ne kontam kako mogu po ovim vrucinama hodati u odijelima vani
mogu mislit sto su o ovome pricali
Ono kad hrvatska politika živi ideju podjele Bosne na način direktnog političkog djelovanja u BIH, zamaskirana u podršku hrvatskom narodu u BiH, kojeg btw nikada nije bilo manje u povijesti.