Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miele hajnc hitla nemogu sad ali u buduce cu o tebi da napisem ednu pjesmu samo da te pozdravim i kazem da je onaj nas poso sa kokoskama i jajima lego.pusapusa
Mozemo mi pricati sta god hocemo Dodik je spasio RS i ucinio je funkcionalnom i samoodrzivom, izgradio skole, ceste, zgrade, donio zakone, studenti imaju duplo bolje uslove nego ovi u Federaciji, trudnice isto tako, nema administraciju koja ga gusi ....... sve u svemu dok su minderasi i zlatnokasikasi pljackali i krali i na drzavne jasle uhljebljavali napismene i podobne ovi iz RS-a su odradili posao i sada nasa raja ide kod njih da zaradi za hljeba ....
@Mile, daj argumente konkretne po kojima bi samostalnost RS uzrokovalo u usponu standarda (a da se ne pripoji Srbiji)? Ako izbacujes nacionalizam kao element i mislis na ekonomske aspekte , zasto si onda protiv centralizirane Bosne i Hercegovine? Zar nebi bila to lijepa zemlja, ujedinjena, sa svim kriminaliziranim politicarima iza brave, sa pola sadasnjih birokratskih institucija pojednostavljenim / ukinutim? To bi bio raj. Problem je sto tebi (i svima) sto podrzavate egzistenciju RS nacionalizam upravo _jeste_ kljuc. U bilo kojem slucaju - znas i sam da samostalnost RS znaci samo jednu stvar = rat. Da li si spreman dati tvoj zivot za svog kriminaliziranog vodju isto tako kako ces mu dati glas da vas jos moze pljackati?
Juga bi bila odavno u EU da vam nije palo napamet da izlazite na referundume o samostalnostiu otcepljujete se pravite neke banane drzave sto sve republike i Slovenija i Hrvatska Srbija i ostale u sustini i jesu ..
A ovaj stopise da je vazna institucija Predsjednika drzave mora da zna da je RS entitet i da nikada nece biti drzava a to umisljeno u njihovim glavama njihov problem.Ima Djton pa malo procitaj igore.
Eh bilo bi puno bolje da smo bez RS a to je cinjenica do sada bi bili uveliko na vratima EU a sto se tice ekonomije pa Mile vam je sve rasprodao nemate nista,radicete ko najam ni radnici u buducnosti.Imate zemlju a nije vasa jadni ste.Sutra treba kineski zid napraviti razdvojiti ovo sve.To je jedino rjesenje.
Ne znam nakoju zgradu mislis ..Predsednik Repubile Srpske je na drugom mestu u drugoj zgradi a zgrada na koju verovatno aludiras je zgrada vlade RSa...Al nisu bitne zgrade ...slazem se sa ovim poslednjim zato i treba izgradioti jake institucije koji ce napraviti ambijent da bi bili ko Slovenija i Hrvatska mada bi bilo najboje da RS bude samostalna drzava iskllucivo iz ekonomskih razloga bez pomena nacionalizma jer me to uopste ne interesuje jer bi se mnogo brze ekonomski razvila a to bi bilo bolje i za FBIH
@Igor, tvoja izjava da je \"izgradnja institucija predsjednistva\" vazna, a ne generalna dobrobit naroda, standard, plate - pokazuje da vecina Srba su razmisljanjem zakrzljali na nivou starih Rimljana. Rimski imperatori, kada narod pocne se derati, lupe neki hram, koluseum i slicno - i narod miran 10 godina. Tako i vi Srbi klicete toj zgradi predsjednistva kao nekom 8-mom svijetskom cudu, koje je, ironicno, i izgradjeno novcem koji je ukraden od vas. E jadni smo sa vama na sjeveru BiH sto razmilsljate tako. Pogledaj Hrvatsku i Sloveniju - to je napredak i ekonomska moc. Kad predjes na drugu stranu obale Save, to je kao da iz dzungle ulazis u civilizaciju, moj dragi zemljace iz \"naprednijeg entiteta\"!
Mali ili veliki Srbin nije bitno bitno je da RS ekonomski jaca i da izgradi svoje drzavne isinstitucije a institucija Predsjednika Drzave je vazna..Zato podrzavam Dodika kao buduceg Predsjenika drzave
E hajte sada, ovce iz Republike Sumske, glasajte za njega opet, nek vas placka do koze jos 4 godine. Mislim, on je ipak \"Veliki Srbin\", a to je najvaznije.
Slobo Slobodo
kakav narod, takva drzava, kakva drzava, takvi politicari... sve gore od goreg, nek je bog svima na pomoci
Ipak se kod genocidasa nesto radi i gradi. Kod nas samo strajkovi, korupcija, lopovluk, sadaka, nekad me strah za ovih nasih 24 posto. BIH4EVER!
Ako Bog da pravde i postenja, da nam Predsjednik Dodik dogodine bude predsjednik predsjednistva citave nam Bosne i Hercegovine. Samo tada ce se ostvariti harmonija i sloga medju Bosansnkim narodima, i ekonomski boljitak. Uvijek imas moj glas Gospodine Predsjenice.
Bitan je kontinuitet politike koja je od Srpske napravila bolji dio BiH u zadnje 4 godine. Samo naprijed!!!