Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet cete za 5 godina da je ovo dobra vijest za Bosnu i Hercegovinu. Ozbiljan sam. Ovaj ce covjek srozati RS do Bankrota a onda zavrsiti u zatvoru. On ce Karadzićevu tvorevinu i unistiti. Tako će Bosna i Hercegovina konačno odahnuti. Milorade samo nastavi tako - nema vam spasa.
Kurcehajic,Hadjifejzovic,Adil Kulenovic,N1,Ftv...itd na aparatima
@Cova AKo lažem ja ne lažu brojevi. U ovoj godini RS će se zaduživati 1,5 Miliona KM dnevno uglavnom za budžetsku podršku. Značajan broj penzionera prima penziju od 189 KM mjesecno !! Direktne strane investicije u zadnje 3 godine su 8 vece u federaciju BiH nego u RS, mogao bih ovako nabrajat do veceras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Manji entitet dahće pod diktatorskom čizmom. Pitanje je samo koliko još dugo može izdržati.
svašta , Dodik mag za politiku
Kako klix nezvanicno saznaje Bakir i Denis su zalosti radi reizbora Milorada Dodika na celo SNSD-a.
Hahahaha!!!
Šta mu vrijedi što je predsjednik svačeg nečeg kad ne može do Amerike, a ja mogu.
SNSD d.j.l. Laktaši, hahahahahaha, čuj stranka, hahahahaha.
Covjek se planira do kraja zivota baviti politikom. Klasicni Causesku.
Vlasnik 1/1......sta ces "demokratija"
Hahaha izabran, jedini na listi bio 😂😂
Tako je tou Diktatoristanu,sve dok baja ne popusi jaja!
deda Mile ima farmu i-ja i-ja ooo!!!
Rusili socijalizam na ovom prostoru da bi dobili demokratiju, a vidi sad ovo! Biti 23 godine predsjednik sve je samo ne demokratija. Ovaj narod ocigledno ne zna sta demokratija predstavlja i koliko je volja naroda u demokratiji neprikosnovena!
Je suis krmak
Poseremo vam se usta đikansa
Već je!