Osuda udruženja BH novinari
0
Milorad Dodik grubo izvrijeđao novinara ATV-a
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
54 komentara hahahahahhahaha,mosnjaci jedete li vi ista ili samo pratite Dodika? :))))
pokakim vam se na novinarstvo. BRAVO LEGENDO DODIK SAMO PLJUJ PO TOJ MARVI.
Pa doslo vrijeme da vrijedja i svoje iz sumske,mislim koga briga,srpski Sadam ce vas guliti do smrti.
Dobro su i prosli.Od tih novinarskih jajara danas ne mozes oka otvoriti,a da ti nesto ne prisiju i slazu.Da sam bio na mjestu Dodika ja bih to namlatio usranom motkom.
IZVRIJEDJAO GA JE STO MU JE REKAO DA PETLJA I LAZE I DA SJEDNE NA AUTOBUS PA DA SAM VIDI....PA JEL TO SVE VRIJEDJANJE ILI IMA JOS? NE KONTAM: NIT MU JE SPOMINJAO FAMILIJU, NITI MU JE REKAO DA PJESKE ODE DO GRADISKE! JA UVRJEDLJIVOG ALTERNATIVNOG LIKA!
zaradi 2000 kn mjesečno za samo 10 mi. dnevno na netu registriraj se na http://www.onbux.com/?r=zfilipi5
Pljuc...ja bi nazigu laktasenka...sta mu fali..
mislim da bi nama spas od ovog kretena bio radoncic jer ukoliko krmak nastavi sa pricom o otcjepljenju isto onda moze i tadic ocekivati od sandzaka pa ce mile krmak vidjeti kakvu ce podrsku iz smrdije imati
krmr ko krme i nemoze biti nego krme vlasko
Njegovo ponasanje i pojava ukazuje na tezeg lopinu u BiH pod patronatom Tadica.Srbi otrijeznite se dok vam nije kasno .
Sve to treba pohapsiti. I novinare i političare i mirna Bosna i Hercegovina.
Taj sud BIH da je imao sta konkretno protiv Dodika već bi ga hapsio, jake slučajeve imaju da nije odjela za ratne zločine nebi imali koga da osude koliko im tužilaštvo jake dokaze donese i Čović i Ivanić i razni funkcioneri pročli nekažnjeno. Tako to ide kad optužnicu pišu Bakir Hadžiomerović i Slobodan Vasković koji je BTW u ratu pravio skečeve za dnevnik Riste Djoge.
Ko o čemu ku.rva o poštenju, koliko si glup potpisuješ se sa *U* a nekome solis da je genocidan. Smješan si.
Dzaba sve price ko je i kakav je. On ima \"IDIOT\" glasaca mali miloion ka sto je i sam i to je to . Papak medju papcima vazda prolazi
Zna,gos,Milorad dodik,kako se treba,ponashati,sa>LOPOVIMA