Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokojnog Davida Dragičevića su ubili policajci. Milorad Dodik štiti Lukača
neka se rokaju!
:-)
au ja govnara koliki je, jedva mu slika stade u ovaj clanak, evo malo je zakacio i sledeci clanak koji nema veze sa genocidaso nego stoji nesto o vadjenju pijeska iz rijeka hahaha
Ovaj Dodik tacno isto krme hahahha ne provociram,al majke mi zar ne lici?
Cinjenica je da je MUP RS kriminogen odnosno njeni pojedinci koji bacaju ljagu na casne policajce. Kao Srbin to kazem, policajci izveli najvecu pljacku u poslednjih par godina, njihovi pripadnici osudjeni za dilanje droge, afera sa neovlastenim prisluskivanjem... Ne valja to nikako, Policija mora biti jedan od stubova drustva.
Idite kod onih koji su vam i dali te lažne izvještaje. Pa ko je ovdje lud. A što se sad ogradjuješ kad ti vedriš i oblačiš u BL. Puna su ti usta naroda u RS. Hajde da te vidimo baja.
Ko ovom krmku jos moze vjerovati.Ja ga jos nigdje nisam bar javno vidjela da je nekom otisao direktkuci na saucesce poslije stradanja a bilo ih je dosta za njegova mandata a ovim nesretnim ljudima je istog dana otisao da ih sa Lukacem utisa i ubijedi kako nista nije bilo drugacije
Lukac stiti tatine sinove koji su ubili davida.
Mile ko Tajson Nema vrata,samo glava i ramena. A zamisli sa ovolikom glavurdom kako bi mu glava ko na federu lijevo desno.
“Mijenjamo biznise, mijenjamo auta, žene, ljude...ali ne mijenjamo nikad svoj gang!” Laki Lućano
E cuj drzavnog jedinstva, HAHAHAHA, haj dobro