Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović u Beogradu sa Vučićem, a Dodik u Zagrebu sa Milanovićem, pa vi vidite...
Nema ovdje selameta, dok Sefer ne dodje za clana Predsjednistva. Nesposobni Bakir ce sve prodati za Sebijinu diplomu, za svoj fildzan oko Sarajeva........ i o zna kakve talove.
Niko nije kriv Bosnjama sto odbijaju razgovor sa svima. Bukvalno Bakir htio na sastanak u Beograd svi ga iznapadose. Misle Bosnje oni mogu sami bez svih. Ne zelite razgovarat, a smeta vam kad drugi razgovaraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tema sastanka: Sviranje khurcu.
Kuha se nesto. Bit ce nesto. Sejdo ce ostat praznih saka. Dobit ce samo bocu viskija.
Niko nije kriv Bosnjama sto odbijaju razgovor sa svima. Bukvalno Bakir htio na sastanak u Beograd svi ga iznapadose. Misle Bosnje oni mogu sami bez svih. Ne zelite razgovarat, a smeta vam kad drugi razgovaraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
žao mi komšića on jadnik nema kome otiči tj nitko neće da ga primi trebo bi ga bakir nekada povesti sa sobom kod erdogana
Dod još ne ulazi u ignore mod
❤🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤
Ovo ne smeta a? A Bakir da razgovara, vam je problem?
Dosta gotovo je, razlaz, dzabe se koprcate jos, izgubili ste gospodo tzv. Bosnjaci
Dobro
jesu se uzdigli po mahalama
Ko li od njih dvojice ima vise brabonjaka?
Samo vi prdite koliko hoćete Bosna i Hercegovina je nezavisna i nedjeljiva .
A Bosnjacke vodze sjede skrstenih ruku i nadaju se da ce im neko drugi zastititi narod. Fuj sacuvaj nas Boze ove politike
Labrnjaši, dezerteri, šverceri i kukavice. Našli se.
Ovo Mile malo po EU dok nisu stupile sankcije..... Ništa se njih ne pita džaba ruski interes u Hrvatskoj kada ujka sem kaže k'nozi...
Specijalno-ratovska Operacija Laufer u toku: Spasavanje Dodika od sankcija, Ustolicenje Covica i Treceg Entiteta, Komadanje BiH sa odogodom od nekoliko godina, ali cilj je jasan, Ustolicenje El Baketa za Vezira Begovata ni na nebu ni na zemlji, koji ce se raspasti na dva dijela cime se formira i sve se radi po platformi Tudjman_Milosevic potpisanoj i dogovorenoj u Karadjordjevu, koju finalizira zajednickim udruzenim poduhvatom i Zg i Bg.
Ovdje će biti parfema i safuna ko'lko rekneš i opet će da dismr.
Mamu vam fasisticku
Prvo sapun,pa parfem...tuknu obojica