Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi migranti su mu dosli ko kec na desetku! Srpska nikad jadnija i siromasnija, dovoljno je jutrom da uranis pa da se uvjeris gdje istocno Sarajevo zaradjuje za hljeb!
DODIK DOPUŠTA DA MIGRANTI ULAZE U BiH, ZATO IH TREBA SLATI NJEMU... ON JE TAJ KOJI NIJE DAO DA SE POJAČAJU SNAGE NA GRANICI SA SRBIJOM
Srbe iz manjeg entiteta ne zanimaju ovi drugi, izdali su ih i ostavili nama
Radovan no2.!
a milorade, .ebo te ćuko, jesil saslušo i srbe i nesrbe u bihaću i cazinu i velikoj kladuši i to je tvoja dužnost
Eh sad kad mu se jos i ovi migranti navale na ledza tek ce onda vepar da popi* di.Zavaljuje ga Kucic ko lubenicu.
Jel' ovo Mile ujedinjuje entitete?
Migranti su proizvod tvog dogovora sa Vučićem, da ih iz Srbije prebacujete u FBiH, za to ujedno uzimate lovu, a ti ne dozvoljavaš uspostavu kontrole granice prema Srbiji. Ovo jedna od metoda te te malo prisilimo da počneš i ti razmišljati o tome, a ima ih još, znamo i mi blokirati i puteve i pruge, svašta nešto.
opet jedna u nizu ISTINA koju Cosic D. opisuje, o istini svog naroda .... nilad nije bio cisti prostor 100% osim 92-95, kad je sve ocisceno i to je istina, kao i sto je istina da ni Prijedor, B.Luka i sl. nikad nisu bili 100 % naseljeni srbima, mozda do i oko 50%. A nakon 2 svj.rata pocela se mijenjati demografska slika u BIH i naseljavanje carapana iz srbije i CG po BIH.
najveci stradalnici su opet bosnjaci koji su i tada bili bolesnjaci kao i sada, jer nemaju prave politicare da ih vode, kud ces dalje kad te zele voditi ljudi koji ne znaju ni bosanski jezik ili se opet pod plastom Socijal.dem.prodaju srbiji i miletu da bi bili ministri in.poslova, itd...
Uvesti dodatni porez na rad stanovnicima RSa koji rade u FBiH da vidimo kako RS propada
VEPAR on the road again
Kako misli to na srpsku zemlju? Pa zemlja pripada privatniku, kod privatnika nema srpska ili bosnjacka. Presjednik drzave koji dijeli i pravi svadju medju narodima, to jedino u BiH moze biti.
http://saff.ba/velikosrpska-navika-blokiranjem-cesta-do-srpskog-kantona-u-federaciji-bih/
Nemoj da vas migranti pojedu
jel počinje nova balvan revolucija? ali nema više jna...