Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma napusite se vi svi sto uzimate Bosnu u usta redom. Ratujte na vasoj teritoriji. Ovdje je i previse krvi proliveno radi nekakvih ljudi koji ne znaju razliku izmedju vjere i nacije. Odjebaus vise od Bosne i Hercegovine. A ti narode, napokon se organizuj i mrs na ulice SVI iz glavnih gradova, necete valjda ratovati za ove sto slazu afere kao ordenje, kisik, secer, poskupljena, diplome, respiratori, 0 VAKCINA!
Dok i zvanično ne postanemo NATO članica treba javno upozoravati na opasnost od srpskih retarda po mir u Evropi. Dok srpski teroristi ne budu izolovani ne treba umišljati da je sloboda Evropljana osigurana.
Ne treba od rata očekivati pravdu i pravo, doživjeli smo i vidjeli. Milorad Dodik je Karadžić bez JNA a on i njegova opozicija se uzdaju u Vučića, Kinu i Putina u svom naumu, samo opozicija sumnja u ishod. Ima ko će ratovati kad zatreba, samo neka dabrovi sačekaju i vidjet će, krvavo će sve platiti i tek onda će biti mir, a vi botovi samo izjednačavajte i relativizujte vašeg Karadžića bez JNA s kim hoćete, nije vam ovo 92
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brini se ti za svoje sljedeće Izbore 🤣
Ma O D J E B I od BiH !!!
Još koji mjesec do predsjedničkih izbora i ovaj će biti bitan kao Stipe Mesić. Izgubio je vladu, skupštinu kao i sve gradove u kojima su skoro bili izbori. Ostala mu je samo protokolarna predsjednička funkcija.
Svi bi oni da nas ponovu uvuku u rat, mrs tamo bagro...neka ti ćaća ratuje
Sve je spremno za sukobe
Sve je spremno za sikobe
Ovaj čovjek je pametan.. Sažeo je komplet situaciju u par rečenica
Cisti ispred svoje avlije majmune
Veliki srbonacionalizam je uvijek bio tu, samo ga Bakir u posljednjih ublaživao. Slao visoke članove SDA u Beograd da se njihov predsjednik ne bi uzbuđivao. A sad im za sve Sanad kriv, samo što ga nisu linčovali. Na svu sreću EU donese zakon o negiranju u napravi nepremostivi jaz između Srba i Bošnjaka. Za SDA to možda nije problem, opet će ublažiti, ali za Srbe jeste.
pali podgrijavaj sve je moguce za GOVNARE POLITICARE obican narod ne zeli idioti
Zaboravljate da je Milo prvi pokrenuo pricu oko Genocida i zabrani velicanja istog. Crna Gora je to prva uradila, mozda i zadnji zakon Procrnogorske struje, nakon toga su Srbi uzeli vlast. Tim cinom je i zapocela politicka kriza u BiH sa odlukom visokog predstavnika o Genocidu u Srebrenici. Sad bi bosnjaci trebali lopticu prebacit na Sandzak.
STOKO SRPSKO CRNOGORSKA, RATUJTE MEDJUSOBNo, A MI CEMO GLEDATO NA TV.. majku li vam, marš od Bosne !
NE SERI I TI JOS BOGA TI
Ista prica kao i svih politicara koji su na vlasti 25+gd. Samo produzavati tenzije medju narodima. To im je glavna prica.
i ja se brinem, poplave su opasne po ljudske živote
Ono cetniicko pašce pickousto go*vno! ide u krug C gora, R kosovo, BiH Preko svojih kerova dodika krivokapica itd. Onda ponekad izrežira sebi atentat ili na njega ili na njegovog sina odnosno porodicu. Milosevic je mala maca za to cincarsko pašce.
Domaci turci??? hahahahahahaha Vi se zapravo sad zovete konstitutivni dodik i nedozvoljava da ga neko zove bosanskim srbinom