Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posao mupa je da j*be normalan narod u mozak,mafijase,pijandure i budale tapse po ledjima i da samo radi podobnim za podobne i onako kako im diktiraju tvz"Vise Sile" nase usra*e drzave!
Jadni su! Ali ništa čudno, sobzirom da znamo o kome se radi. Jadni su!
strahovlada u rs-u je navikla da ima sve po kontrolom i da nijedan medij ne smije izustit riječ protiv milokrada i njegove ekipe pa misle da mogu tako i u federaciji. čitava organizacija u rs-u koja se naziva vladom, predsjednik i mup sve to treba zatvorit, služe samo da bi krali i kočili napredak države.
Milkica ??? To neka minijaturna verzija Milke ? Ili mozda Milka za djecu ?
Da li bi gospodja Milkica Milojevic imala isti stav da je neko protivzakonito prisluskivao njene telefonske razgovore, a zatim ih objavio na ovom ili nekom drugom portalu? Da li bi bila protiv toga da MUP istrazi slucaj? Samo usput da napomenem da me me zaboli uvo za Zeljku Cvijanovic, medjustranacku trgovinu, javnu i tajnu, i sve preletace i "postenjacine" u politici.
...sve zavisi sa koje strane se posmatra...
...bila je prije par godina frčica oko bakira i šaje "crnca"...sve se sleglo u roku odmah.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...uh, jarane, kad klixo istraži pljačku humanitarne pomoći i keš donacija 92-95...kad bude smio :)
...i ti u ha-de-ze formatu :))
sf, to bi možda tek Asimov mogao obraditi :D