Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR treba da ostane u punom kapacitetu dokle god sed ne eliminisu razlozi za njegovu misiju u Bosni i Hrcegovini inace samo kao posmatrac nije potreban. U toj varijanti je najbolje sve vratiti na pocetak. I to je dio Daytona.,
Neka dodje Doris Pack, i neka vrati Ziji mobitel. Kad je ovdje u Sarajevu zadnji put bila pu.sila mu je i ondak ukrala mobitel i sve strosila.
tenkove u ruke, bice rata.
A ko će onda biti glavni tumač DMS? Koliko vidim ni ovakav OHR ne ispunjava svoju misiju. Da je tako ne bi bilo zastoja, političke krize, neprovođenja Dejtona, biranja iz DMS šta se kome dopada. Šta je sa praktično implementacijom konstitutivnosti naroda u entitetima, usšpostavi vlasti po popisu iz 1991.g. radi poništavanja posljedica genocida i etničkog čišćenja, šta je sa blokadama državnih institucija itd. Ja bih bio naj sretniji da nikad nisu ni došli, ali treba se sjetiti da u DMS takođe piše ako se ne provede u cjelosti, može biti poništen, a ako se poništi BiH se vraća na prethodno stanje tj.REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA! To svakako trebaju svi imati u vidu jer je i to Dejtonska odredba!
Pravo je pametno da OHR ode odavdje! Neka ode i EUFOR samo da znaju eto i mene sa njima!!!