Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad Berbic vedri i oblaci vodovodom. Sve se on pita i zloupotrijebava polozaj godinama. Smrdo obicni.
Da, on zloupotrebljava, upravu si.Mislim da ce da padne na nekim tenderima, nesto oko povecanja cijena narudzbi i kajmaka kojeg je pokupio...Mic po Mic ;)
Zašto se svaki dan ne objavljuju toksikološki nalazi pitke vode širom BIH?!
Pa nema skuplj vode nego u Tuzli... Kao da Fanta curi na cesmu... Voda skuplja od struje... Ko da zivimo u sred Sahare... Ljudim dolaze racuni i preko 40 maraka,, aa kubik vode marka.. hahaha pa ko je tu lud...
Pošto sam Tuzlak može još jedna sugestija svima koji imaju sl probleme. I grijanje je doo. Podržavam da se širi. U zadnjih 10 tak god širenje toplifikacije finansira EP, pravi nove korisnike u ime kao nekog fer okruženja a procenat vlasništva raste svima. Da je dil u feru ne bi se dijelilo rastao bi procenat udjela građana u Doo. Marš bagro.
A kao analitičar trebao si se vratiti u kontekst vremena, objasnit šta su certifikati kada, su i za koga napravljeni. Ovo što iznosiš ne ide ka trustu mozgova nego ka običnom narodu. A da su u TZ kmeri jesu. Nažalost lopovluk vlasti obukao je puno boja kameleona teško to oko čovjeka može pohvata.
Puno priće malo objašnjenja. Deceniju prije u vihoru rata neko se sjetio da izmisli certifikate, kao neke vrijednosti svih građana. Dozvoljeno je da devalviraju 100 puta, da se prodaju i krčme bez PDV. Da napomenem da je dotično veličanstvo nastalo u vihoru rata, dok je mladost ginula a pamet spavala.
Neka donesu zakon i fino da se ljudima vrate njihovi certifikati.
DUSMANI, STO DALJE OD TUZLE.
ja vam kajem najjeftinije vam je napravit novi vodovod, koji vas đavo navrati na privatizaciju. npr. u sloveniji i drugim naprednijim zemljama ko spomene privatizaciju vode zakače ga za prvo drvo da vječno visi.
Gore je onaj SDP ako se ne varam. Oni su kao pošteni. Hahahaha
Neka tuzi narod ako je u pravu
tolki clanak nista nije reko...
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
Jesi ti taj peabcrypto :)
HAHAHA Rumeni je PREASO sa ovim levatom u igru...ok pa da vidimo...Znaci ovo je ATAK na Imamovica? :D OVO je onaj od jutros sto PRODAJE POSLOVNE PROSTORE za 50 milja sto vrijede 300 000 milja! Ah da, to su bile NASE kompanije koje su SDA tajkuni i nekolica oportunista kupili za certifikate, ugasili ih, te dosli i do SPOMENUTIH nekretnina sirom bivse yuge..MIIILIOOOINI!
ADMIR CAVALIC JE SDA MAFIJAS.
Tamo se svejedno ne kupaju.
SDP hobotnica je unistila sva preduzeca