Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam brate Kolinde. Ionako je žena zabrinuta ne može da spava od brige.
Nista bez Milicije i pendreka
šta vas briga za našom državom hrhb. gledajte vi svoj rezervat na 23%.
Kod nas i pozari, kise i vjetrovi na nacionalnoj osnovi. Vrijeme je da se provjer da li sunce vise grije Srbe, Hrvate ili Bosnjake da nam se djeca ne muce sa takvim stvarima.
seljak gluposti nikad graja...narod totalno pobudalio
@romix *kraja
Pa šta je sa odgovornoscu institucija za zaštitu okoliša na županijskom nivou, oni imaju sredstva za zaštitu, ali ih ne koriste na pravi način. Trebaju dati ostavke i odgovarati za propuste!
@sae540 tako je i zaposljavali nepismene uhljebe koji pojma nemaju sa strukom
Gospodine Krigeru: ćelo je zapalio žito. Onaj iz Moldavina.
Ne moze se priroda stici obnoviti sama od sebe jer za to treba godine da prodje, a kakve fajde od toga kad ce sutra opet ovi "vjernici na baterije" (bakirovi glasaci) popaliti sve sto se moze popaliti i posjeci sto se moze posjeci samo da bi se obogatili preko tudjih ledja, a nista od toga ne mogu ponijeti u grob!. Sva ziva bica - ljudi, ptice, zivotinje, insekti itd. - vrijedni su za razmatranje i postovanje. Islam je uvijek promatrao zivotinje kao poseban dio Bozjeg stvaranja.
Za sve ovo po meni je kriva jedino policija i sud, sto ih imamo ? pa da ti kaznu opuca kada istreses smece u korito 10 000KM a tebi plata 600KM pa da ga vidim ko ce isto uraditi ponovo.
jer svi znamo da dnom staklene flase mozes pozar da izazoves
Tume lafe ti si novi Tito...zivio tumizam 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (8)