Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da kazem svim vrijednim komentatorima na ovom fantasticnom portalu, (tako je dobar da se ne mogu odvojiti od njega) da vas ja nazalost napustam, moram sutra pred sud pa u kazneni...
Zamolio bih novinare da ispred RS pisu Entitet Republika Srpska Nije mi jasno koja budala im je dozvolila da entitet nazovu Republika ....
Ma pustite tu suplju, nego kad ce se protjerani Muslimani vratit u Bijeljinu a porodicama arkanovih zrtava biti isplacena novcana naknada.
PA TAJ ENTITET ZVANI RS NEMA SANSE DA opstane pored toliko kriminala za koji se zna i ne zana,a i ostalu mafiju po Federaciji hapsi i samo jedna drzava sa jakom policijom i vlastima i redom u zemlji jednoj za sve,i bez kriminalaca.POSTENI NARODI DA ZIVE BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU I PORIJEKLO,VIVA BIH JEDNA I JEDINA JAKA I SLOBODNA.
hajd kad vec nije federacija neka je makar republika sr:p:ska pravna drzava
aparati s bradom....
NE, ovdje se radi da jedna kriminalna i zlocinacka grupa, mnogo opasnija, uvucena u entitetske sluzbe, hapsi drugu kriminalnu grupu. Glavni razlog je da ovi drugi nisu placali \"reket\" prvoj. Znaci ovo treba definisati kao razracunavanje vlakhadijske mafije i to je trebalo stajati u naslovu.
Tako to radi najbolja policija u BiH, to je policija Republike Srpske!! Ponosan sam sto me policija Republike Srpske branila u toku rata a sada stite i moju familiju!
Zabice ga dzeko sa klupe heheheheheheheheh
ma i jes mi neko krivicno djelo , toga ima sugdje po evropi,
Nestalo mi komentara više za ovo mazanje očiju :/ tinyurl.com/d7ky5ek
SvaKA im CAST Oni se BORE PROTIV kriminala A kod NAS na 24 POSTO kriminaLNA drZAVA S T O P kriminalu na NASIH 24 posTO
Stara Turska izreka od Bir`vaktile,sevap je od drzave ukrasti.
nikad, nego po sest-sesdam naorzanih pa fatati...bosanski MOSAD
STA SE CEKALO DO DANAS za hapsenje ovog organizovanog kriminala, kad ce biti HAPSENJE srpskih fasistickih organizacija i profesionalnih u.bica i ra.tnih z.locinaca u genocidnoj tvorevini?
Samo da vam sejavim, pusten sam...ko hoce da igraTexas holdem preko neta evo stranica [email protected]