Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ministar LIJANOVIC to nije vec doveo u red, podijelio je; 1. Nenad Komšić iz Kiseljaka nema pčele, pa ipak je dobio poticaj za razvoj pčelarstva. 2.Federalno ministarstvo poljoprivrede odobrilo je Desi Koprivici iz Kiseljaka jednokratnu pomoć od 800 konvertibilnih maraka, tj. 400 eura, za poticaj poljoprivredi.„Ali Desa se ne bavi poljoprivredom. Ovo su samo dva manja primjera, a koliko ih ima neka utvrde nadlezni ako ih ima.
malo pred izbore
Željezno Polje se nalazi na području općine Žepče jedna je od najvećih mjesnih zajednica u federaciji broji preko 5000 stanovnika u 12 zaseoka od kojih je jedan i Biljevina. Željezno Polje je inače postalo poznato u bih po proizvodnji maline tako da je sada i najveći proizvođač maline u Ze-Do kantonu te možda drugo u federaciji....tako možeš mnogo informacija naći i na Željeznopoljskom veb portalu...ko trazi i nađe ;)
Pokušavam skontati gdje je ta Biljevina i Željezno Polje???? Pa zar nema imena općine???
Aferim Bakire, hošgeldiniz