Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobna vlast. Čuj nemaju mape razgranicenja pa ne znaju kojem toru ovce pripadaju.
Cuj popis odgoden iz objektivnih razloga. A vjerujem da ce se odgadati jos dosta puta!!
Planirate lažirati popis stanovništva, jesam li u pravu stoko jedna fašistička ?! Ali mene baš boli briga za vas, pošto ću se ja izjasniti kao Jugoslaven !!!
Vrijeme je pogledati istini u oci. NAJVECE ETNICKO CISCENJE nakon 1945.na podrucju Hrvatske-500 000 i etnicko ciscenje Srba iz Sarajeva-150 000-200 000. Sramota!
Mozeli neko da pojasni ...sta ce znaciti taj popis, jeli da se definitivno popise da nas nema vise na -c.e.t.n.i.c.k.o.j- tvorevini i da to dfinitivno legaliziraju to sto je brutalno oteto od MUSLIMANA da udje u zvanicne knjige (UN)..hvala....!
Ma koga vi lazete, znamo svi zasto se odgadja popis stanovnistva. Jedni su malo zbunjeni pa im neugodnjak pred ostalima...