Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislili obojica da je Ivan glup... E napravio SVE od nicega, a vi hocete da ga preveslate... ccc idiota dva....
ima još jedan idiot iz vareša, hoće i on da ga prevesla
ma djaba mu opet,kad nam je drzava nakaradna i opet ce ostat na svojim pozicijama,a vi narode opet za 100km prodajte svoj glas,odvedite i zene ako su vam dobre i prodajte ih lijanovicu za 100 kera... ha ja,kad ste glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Reklo bi se mutavci neki, ne znaju se hljeba najesti, a tamo vukovi u jagnjećoj koži! Ne možemo mi ni zamisliti šta su sve ti kriminalci kadri uraditi!
I eto koga je Lagumžija instalirao u federalnu vladu..i zato me ne čudi je da je se broj nezaposlenih povećao od kad su oni na vlasti u feeraciji ili što su zadužili federalnu vladu kao sve federalne vlade o tada...
Lijanović je tu puno prije od Lagumdžije, a tek što je prokocko podsticaja za poljoprivrednike i investicije , i Bog sami zna koliko... sad bi gulio Žilića... bagra je to teška.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stotinjak komentara i par stotina koji su dali svoje misljenje i osim dvoje ,troje svi ostali vjeruju u pricu o "milijarderu " . :)) ako je i od bosanaca ..puno je :))
oni misle daje ovaj gospodin toliko tele daga dvije svinje mogu pre*** e stvarno su divlje svinje
koliko pametan moraš biti da o bilo kakvom poslu razgovaraš s nekim od lijanovića ili s budimirom, malo me razočarao ovaj "milijarder"......
Ivan ce ulagat u BiH mozda kad odu ovi lopovi sa vlasti i iz svih institucija.....
Izgleda ko da je ispo iz Alan Forda :)
A otkud ovom pare?
Od toliki politicara bas ova dva papka i to hrvatska.Kako oni brane hrvatstvo !!??covijek nije ni cestito progovorio oni su potrcali njemu kako bi se sto prije para docepali.Samo su zaboravili primitivci da je cova pametniji od njih , humanista i covijek koji bi zaista pomogao svakome a najvise Bosni.
Ovi ljudi nemaju nikakvog legitimiteta,a nalaze se na vrlo važnim pozicijama.Da se zna,tamo ih je stavio Lagumdžija ,da nas sramote i da nas zajebavaju.Većih govana ja vidio nisam (Zajedno sa Lagumdžijom).Mislili su uzeti Ivana na priču.Da je on naivan ne bi imao to što ima.Ovako će odbiti čovjeka koji bi mogao biti važan investitor.
hvala Bogu da je stvorio dobre i poštene ljude u vidu ovog Žilića...(mislim na Ivana, a ne visočaka ahmeda), da pariraju ovom šljamu, u vidu lijanovića, budimira....ahmeda i sličnih....
Znači, ja bih prebacio novac na njegov konto i on bi rekao: 'Doviđenja, završen posao'. Znači uvijek iste igre", kaže Žilić. Al se ismija Žiliću kralju skonto si brzo kako stvari funkcionišu, i prije i poslije.
Vladaj Ivane, ima nas mnogo koji bi te slušali...
na stranu sto sad ovog čikicu svak živi obljeće da s eogrebe, al meni on ne igleda bas ko sav svoj. Pravi onaj stereotip ćaknutog profe pronalazača :)
političko smeće, otpad hrvatskog naroda.
E ovaj Lijan je kralj :-) , nema koga nije zeznuo :-)
Jao idiota.. Ovi Hrvati na vlasti su najveći kriminalci u FBiH..