Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurva se zakačili sa kolegom na poslu,i onda nazvala muža (policajca) da on maltretira čovjeka( kontao nedodirljivi). Zbog kurve muž ostade zbog posla !!
a sve zato što je šonjo...
Cak i da je mobing u pitanju, onda postoji sud, a ne sila. Da sam na mjestu direktora kompanije, radnici koja je zvala muza bih dao otkaz.
@schpitza kako znas?
Mozda jedna ili dvije povrede radne duznosti. Za ovakvu izjavu treba po kratkom postupku otkaz. Mutavost je na svakom koraku.
A zašto ovaj "fini", "ugledni" i "korektni" portal ne objavljuje puna imena kriminalaca i degenerika koji ubijaju i truju našu omladinu, uništavaju naše živote i našu sredinu, dok se imena tj. prezimena policajaca normalno objavljuju?? I pričate o nekoj slobodi novinarima, o nekom poštenom poslu?? Gamadi jedna!
...silos.
Jadni mi sa ovim tuziteljstvom, cuj ti njega, nije krivicno djelo jer samovoljno se odlucio na taj potez na duznosti, plus mu i kolega pomagao...
Cak napustili radno mjesto, bas me interesuje, ko je bio njihova zamjena tokom privarnog placenog bahacenja....
"otisao po pozivu supruge" po nju da je odveze kuci sa posla, vjerovatno sa sluzbenim autom, usput zavodio red medju rajom...
. VEDRANA RUDAN DIGLA CEO BALKAN NA NOGE !!! PROGOVORILA O POPOVIMA I DECI: DOK POP J*** DECU U TIM ZUPAMA....... http://bit.do/cGbYG .
Mora da su suspendovani jer nisu zvali pojacanje… dva na jednog je mal broj kada je rijec o muriji
I još da dodam, onome ko je napisao ovaj naslov člankda da je šupački pravo ovo! Hajmo sad pljuvat po policiji malo, jel to svrha ovakvog naslova?
A ne znam vala ni da je ovo toliko bitno da se objavi. Ovakvih stvari milion svaki dan i svugdje, kad smo se iskvarili do neba. Hajd sad znaj ko je u pravu? Može vrlo lako bit i da je totalni kreten taj što mu je navodno maltretirao ženu a može bit i da je ona zadnja rospija, pa je neko poslao malo odakle je došla a ona onda, jelte, čovjeka zove u pomoć "kuku-lele na pravdi Boga me napadaju, hodi prebi ga". Bezveze trač partija oko ovoga.
samo udaraj svaka cast, ako nije danas zasluzio jeste prije 3 dana 100%
ne mozete vise kao nekada.............ne moze
udari-ne valja, ne udari-eee gdje je titina policija... piskim na nas