Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Jelki još jednu reformu, samo što je nije krenulo s obveznicama, da vam pokaže kako se prave pare ni iz čega i finansira penziono i zdravstvo.
Uvijek me nervira termin govora o prosjecnoj plati, koji nam zeli dokazati pozitivno stanje drzave.Umjesto da se primanja pokazu po strukama, ovde se uracunavaju one najvise i najnize plate.Ovakvi politicari ce nas ubijediti da smo najsrecniji narod samo snjima na ovoj planeti.
Da su stanovnici BiH ujedinjeniji ne bi bilo slucajeva kao sto su “memic i dragicevic”, a ova gospodza bi se bavila smiljem i umjesto mrzovoljnog pogleda bila bi nasmijana. Ljudi ne shvataju da nacionalizmi dovode do teskih neuroza kod ljudi.
Pošto ima preživjelih, treba pokrenuti operaciju Agenda 2.