{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Miličević obećava da će svoju načelničku platu davati za stipendije studenata

F
18.9.2012. u 13:19
23
14
Miličević obećava da će svoju načelničku platu davati za stipendije studenata
23
Miličević obećava da će svoju načelničku platu davati za stipendije studenata
Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za načelnika općine Kreševo Zdravko Miličević kazao je u razgovoru za Fenu kako se nada da će birači glasati za njega jer je svoju egzistenciju sam riješio poštenim, napornim i dugogodišnjim radom, a da će svoju platu načelnika davati u fond za stipendiranje studenata.
"Moj politički angažman i kandidatura za načelnika općine Kreševo isključivo je iz domoljubnih razloga, a budućnost Kreševa i moja je budućnost", istaknuo Miličević.

Što se tiče prioritetnih problema koje namjerava riješiti u Kreševu, na prvo mjesto stavio je oporavak privrede. U tom sektoru planira stvoriti ambijent za lakše i efikasnije poslovanje preduzeća, formiranje industrijske zone za nove firme, a uz odgovarajuće porezne olakšice, povoljne takse i naknade, privući domaći i inostrani kapital, te otvoriti nova radna mjesta.

Također, Miličević će podržavati postojeće privredne subjekte i podupirati svaku njihovu aktivnost na planu razvoja i zapošljavanja, utemeljiti posebne općinske odjele za poljoprivredu i turizam te tijesno sarađivati s Udrugom poslodavaca.

Kada je u pitanju obrazovanje, kandidat Narodne stranke Radom za boljitak smatra da se školski sadržaji i obrazovni smjerovi trebaju stalno usklađivati kako bi išli ukoraku s rastućim zahtjevima modernog društva.

Miličević namjerava raditi i na poboljšavanju zdravstvene zaštite građana te omogućiti da sva društva i udruženja, iz kulture, sporta, lova, ribolova i slično imaju jednakopravan tretman, što do sada, po njegovom mišljenju, nije bio slučaj.

Radit će i na zaštiti okoliša, što će igrati važnu ulogu u svim njegovim odlukama, uz ustrajan nadzor nad provođenjem Zakona o zaštiti okoliša.

U svojoj poruci biračima Miličević je kazao: "Mnogi političari došli su na vlast isključivo iz ličnih interesa, kako bi svoju egzistenciju riješili trajno i u kratkom vremenu, zaboravljajući pritom opći interes, odnosno boljitak svih građana. Takvi političari godinama plasiraju žalopojke o ugroženosti 'svog' naroda od onog 'drugog', uz stalni pad zaposlenosti i životnog standarda običnih ljudi, bez obzira na to kojem narodnu pripadaju. Zbog toga naši građani napuštaju ognjišta u sve većem broju, odlaze 'trbuhom za kruhom' negdje drugdje, s nadom u bolju budućnost i ljepši život. Poručio bih građanima da biraju ljude čija se djela vide iza njih, a ne one čija se djela temelje na praznim obećanjima".

Na pitanje koliko novca planira utrošiti u kampanju, Miličević je kazao kako se radi o minimalnom iznosu jer smatra da, ako ga sugrađani dosada nisu dovoljno upoznali kao čovjeka od posla i poštenja, ne želi ih ni sada kupovati parolama i samopromocijom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: