Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš ti samo tu konstrukciju: vlada radi bez rezultata ali joj je savjest mirna.Ma ja.
Godina plate je svima po cca 40,000KM plus plaćeno zdravstvo. Ovo rješenje će koštati građane BiH oko 40 miliona KM
Pa stvarno nema licemjernijih ljudi od ovih kamenjarskih srba. Ni sumski im nisu ravni. Znaci, znala je ova kamenjarka jos i prije dvije godine, da ce Aluminij biti ugasen, a u izjavama je govorila kako nece. I sad ima obraza ovako govoriti. Kamenjarski srbi su stvano ovce na nivou Vucicevih glasaca ako ovo progutaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zašto to nisi rekla kad je bio manji dug pa tada uradili neke stvari. Nego si znala i gurala u dubiozu
Hebem li vam sve po spisku HDZ
Poduzimali smo aktivnosti za koje smo unaprijed znali da neće dati rezultate, ali jednostavno da bismo pripremili ljude u Aluminiju da je takvo nešto neizbježno" I njoj je savjest mirna????????, Znali ste , a trosili ste pare , uzimali od penzionera , demobilisanih boraca , socijalnih kategorija , da biste hranili nesto sto ce ubrzo nestati .
@okultis Za ovakvo ponasanje/rukovodjenje kompanijom , unaprijed znajuci da je novac uzalud potrosen neko bi trebao da odgovara / ide u zatvor . Mozda doticna gospodja /ekspert . Njoj je savjest mirna , mozda bi trebalo da joj se razjebe savjest . Koji cinizam
JA OVO NE MOGU DA VJERUJEM GODUNAMA POSLOVALI U MINUSU A PLATE VECE NEGO U NJEMACKOJ.
Radnici aluminija moraju znati koliko je HDZ izvukO miliona iz njega !
@Realankik ...e hebiga ....nisu trebali saznati,ali eto sad si im ti rekao :)
savjest mi je mirna, dobra sam za tri zivota da trosim
zasto bi njihov staz imao prednost u odnosu na ostale firme gdje staz nije uvezan???
@niko_nikic_niko ...zbog rada sa lakim metalima :)
Dati ovim(ne) radnicima ku.ac,ova stoka je dobijala 6 prosjecnih plata,kakva penzija,kakve otpremnine kakvi bakraci,nista im ne treba dati.Stoka prokleta.
imas obraza javit se uspjeli ste za 20 godina unistit sve firne u bih i narod vas nagraduje, ako je to vas patriotizam i briga za drzavu i narod pipisam se na taj vas pateiotizam. Doduse vas i ne intereauje drzava i ljudi
Svi oni mirne savjesti hapaju milione, jer smatraju da to zaslužuju i da je to normalno s obzirom na položaj na kom se nalaze. Ništa čudno.
Nije vam Maršal valjao, bravar. Zato vam sad dr.sci.prof. Počasni je osigurao da nikad mirovine ne dobijete, a vašoj djeci peroguzni zanat u Njemackoj.
mensećini da nam se ovdje neko smeje u facu? :(
Naravno da je mirna. Tegeltija i jarani su na moru.
Aluminij je povijest a ako se pokrene eventualno to će uraditi stranci na sasvim drugim osnovama...možda privatizirahu i elektroprivrede ako odluče...politikom HDZ BiH i Hrvati u BiH će biti povijest vrlo skoro...samo treba ostaviti ovu ekipu HDZa da vlada,ostalo će doći vrlo skoro...na cca 300000,nebitan faktor...
Jelka,dušo Čovićeva,da bi imala čistu savjest prvo moraš imati
a jel ti Koka mirna,..