Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od te sume cete doci 30% proizvodnje ,30%poreza i nameta i 40% kredita? imamo veresiju od drzave.a narodu bitan nacionalni kljuc,jebo standard zivljenja. bitniji su selam,bok i pomoz bog.
ahahhaha, cuj 50.000 na zaposljavanje i samozaposljavanje. Ama puno je to ljudi, moze se to sve za milju sredit, sta ce vam cijelih 50.
znaci budzet 2.5 milijarde maraka a na zaposljavanje i samozaposljavanje izdvajaju 50.000 maraka...sjo experata tita mi...sve mentol do mentola...vizija je jasna, ko ima gdje, neka odmah razguli odavde.
moze li meni makar 0,01 %
Znači povećanjem poreza u bolje sutra? Odličan plan i strategija razvoja...