Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO je sarajlija ikad bilo u puli? na prste pola ruke... koliko puljana, ako jeste bilo kod nas, zna gdje je bilo šta osim čaršije, slatkog ćošeta, evrope i eventualno vječne vatre. znaju li sarajlije uopšte GDJE je pula - dobro, valjda neki znaju da je u hrvatskoj. i šta sve ovo znači? saradnja? u čemu? branju istarskih tartufa i cijeđenju istarskih vina? ili ubleharenje, kao što su filmski festivali kod njih i nas? kad iduće godine evropa ponovo uvede vizni režim, hoće li sarajlijama hrvati gledati kroz prste pa ih puštati do pule na ličnu kartu? čuj, \"umrežavanje\"!
Naravno,jer tamo nema Hercegovaca koji se prave veći Hrvati nego ovi u Hrvatskoj.Baš kao i ovdašnji Srbi.Osim toga Istra je nešto sasvim drugo u odnosu na neke dijelove Hrvatske.Tamo sigurno neće neko kao onaj papak sa Kupresa u Makarskoj dokazivati svoje hrvatsko domoljublje.(članak o Bosancima koji mokre u Jadran i ništa ne plaćaju).Srećom takvi su izrazito u manjini i čisto sumnjam da su domicilni Hrvati.