Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena nije udomila stotine pasa kod sebe vec je tokom 20 godina spasila stotine pasa i nasla im dom. Zeni svaka cast!
Ilumbuntovnik eto ti pomozi ljudima kad si frajer zena sklanja pse sa ulica i svaka joj cast na tome toliko ih ima na ulicama i stalno kukate sto se niko ne brine o njima a kad neko pomaze ni to vam ne valja .Ja sam pomogla jednoj porodici citav stan sam im komplet namjestila ni hvala nisam dobila a pas lutalica o kojem vodim brigu me svaki dan doceka masuci repom sapom me dira po ruci a kad me pogleda tim okicama vidi se njegova zahvalnost i to je velika razlika izmedju covjeka i zivotinje.Milena ako vam mogu kako pomoci javite se ili ostavite adresu na klixu.
Lopov! Krade pse i prodaje na zapad. Za to imam i dokaz!
Gospođa koja ulazi u tuđa dvorišta i krade ljudima pse. Vjerovatno ih prodaje "udomiteljima na zapadu" što se vidi u njenom fb profilu po komentarima u kojima se vidi i paypall račun. A što se tiče otuđivanja imam i fotografije nadzornih kamera kao dokaz gdje uzima pse. Hajte molim vas?! Ona spašava? Od koga?! Pas slobodan u dvorištu i ona ga pokupi čim je malo "ljepši" na izgled. A poznato je da na zapadu rase pase ne igraju neku ulogu.
Živi ko grof kolika su joj primanja od onih Av-Mau !!
DIS2 ne moze svako voljeti zivotinje ja samo kazem da ne treba niko zenu osudjivati sto radi ono sto voli i pomaze zivotinjama ja znam da oni laju citavu noc ali laju i kod mene u ulici i ti to ne mozes zivotinji objasniti ali kada komsije svaku noc prave derneke par se stalno svadja i dere i nece da prestanu kad ih fino zamolis pa sta je onda gore.
Raznih bolesti i bolesnika ima. Valjda ce i njoj naci lijek.
Za divno čudo niko nije počeo priču srbin, bošnjak, hrvat, Izgleda da se fašisti ne pale na humanost.
Dis2 vidi se ko je frigidan ti si pricate kao da neko nesto trazi od vas vecina vas ovdje ste isfrustrirani i do podne mrzite sebe a od podne citav svijet i ko ste vi da zenu osudjujete za ono sto ona voli da radi ocigledno ne znate koliko znaci nekome pomoci jer nikad to niste uradili i kad ste toliko moralni i pametni pomozite svim onim ljudima koje spominjete u svojim komentarima a pse pustite na miru onima koji im zele pomoci.
Ma zna gospodja gdje lova kapa...
joj kucanije
Jeli ikada pomogla ljudima u nevolji?- Sit sam ovih nadri humanista.
@Gingivitis Pomagao sam ljude u nevolji i uvijek pomazem.