Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bakir i bosnajci vole kosovo....sta je problem?
@euzebijo ..potrosio sam ti se na seki...
Pa zašto onda potpisaše akcize i poskupiše gorivo nakon čega će sve živo poskupiti ? Izgl. da je zbog toga kako bi od nas napravili još veće paćenike nego što jesmo i kako bi sebi osigurali daljnje daračenje nas tj. primanje svota od 10-12 hiljada maraka na mjesečnom nivou. Naši političari bi se polako trebali plašiti za svoje skalpove !!
čuj u rangu..pa gdje ti živiš..informiraj se bar malo
Ovo je super vijest. Kad srbiju prime odose svi srbi a do tada hrvata svakako nece biti. Onda ce ostati samo patriote kojima nece biti problem urediri drzavu kakvu EU zahtijeva.
@animus po tvojoj formuli Sarajevo bi vech trebalo da bude po EU standardima; ne smateju ni srbi ni hrvati. Uredjeniji su Chapljina i Ljubushki od Sarajeva. btw, hrvati odavno imaju putovnice i mogu da idu bilo gdje u EU da rade i zhive, ali vidish i dalje ih ima u BIH, i bit che ih.
sa braćom iz kosova zajedno u EU
kako su ti bracha? jel radish u sljasticharna?
zemlja banana
lasic...zagrljeni....https://www.youtube.com/watch?v=SNA3HO9sJ-Q
pitanje: kako se postaje ekspert i ko daje taj certifikat?
MA MI SMO U RANGU SA TUNGUZIJOM ZBOG OVI POLITICARA
pored naših intelektualaca oportunista i šovinista, dobri smo
neka, meni je drago .. ili izumrijeti ili se updejtovati
@zbrojovka Izumrijet ces. Vjeruj mi!