Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zokiju...Vitez, Mostar, Široki...pa ni adezeovci isli uzduz i poprijeko Herceg Bosne kao on. Mogo je navratit i u Ramu. Vollim SDP vise os HDZ,ali ne ovaj \'\'nas\'\' Zlajin SDP. Da ima SDP HERCEG BOSNE ja bi definitvno glaso za njih.
Hmm, cika Milanovic je utvjelotvorenje evropski odjevenog tuđmanizma. Tudjman je takodjer osjecao potrebu da evropeizira Bosnjake. Halloo delegat, Bosnjaci su jednako evropski narod kao sto su to i Svedjani, Hrvati ili bilo ko drugi. Zalosno je da u ovo istorijsko doba ponovo osjecamo vjetrove fasizma i rasizma. A tako mi je ulijevao nadu taj Milanovic. Steta :(
Milanoviću, tvoj komentar na posjet BiH je suviše diplomatski. Trebao si u brk kazati Gulagumdžiji da je njegovo ponašanje ispod svake razine, nediplomatsko i primitivno. Čuj - izbjegao susret... Bit će da je s onim pliskom Nikšićem negdje morao na ćevape. Ako ništa, i ti i Gulagumdžija ste navodno socijaldemokrati. E sad ti je valjda jasno kakvu socijaldemokraciju provodi taj reketar. A možda ti je malo jasniji i njegov odnos prema jednom od tri konsttutivna naroda - Hrvatima. Nema ti u Zlaji socijaldemokrate, to je prikriveni muslimanski nacionalista, izvana premazan crvenom bojom, a iznutra zelen kao kivi.
@RamaCRO Nisam znao da tvrdokorni ADZ-ovci sad odjednom podržavaju SDP...Čudna evolucija...Niko od Milanovića ne očekuje da kaže \"Vi niste Hrvati2, ali se od njega kao premijera susjedne države očekuje da razgovara samo sa zvaničnim državnim organima, a ne sa separatistima !!! @Kulenović U Istri baš i nema puno Hrvatske i većina njih naginje ka Italiji (nadam se da znaš istoriju). A ja sam govorio čisto hipotetički, o principima (ako si uopće intelektualno sposoban da razumiješ o čemu pišem, u što čisto sumnjam)
KRKANE, pa hajde otiđite u Istru pa podržite, prvi put od tebe čujem da se Istra želi ocijepiti, Istra je hrvatska županija a ne autohtona pokrajna. Tko je vama muslimanima kriv što vas je Stipe Mesić razmazio, Zoran Milanović je otišao među svoj narod. A vi se obratite Eredoganu, vaš lider Bakir je kazao da je on vaš vođa!!!!!
@max De ti nama reci jesi li sad sretan što si nam se nagovorio? Poslije tvoje priče tvoj deda će imati penziju, pardon mirovinu 1000 eura, šta te briga.... Ne mogu da shvatim kako neke stvari ne možete da skontate, kao npr.šta je briga hrvata u Belgiji kakav je izborni zakon ili bošnjaka u Njemačkoj ili Srbina u Holandiji/Nizozemskoj....ljudi se tamo interesuju za mnogo pametnije stavri od tih iz 18 vijeka.... Stvarno ste žalosni i jadni sa tom nacionalističkom matricom iz 18 stoljeća....
Šta je multietničari kada vam je Slobo 92. nudio građansku državu po principu 1 čovijek 1 glas niste pristali po cijenu rata. Sada kad ste skontali da je vas više onda bi pravili unitarističku građansku državu. E pa neće moći anacionalni multietničari iz bošnjačkog instituta! Trebo je Zoka reć da je u redu da bošnjaci biraju predstavnike hrvatima i srbima.Ta demokracija prolzi samo u bošnjačkom institutu, koji je prije svga jelte građanski.
@krkan Jeste li ocekivali da ce reci Hrvatima u BIH \'\'vi niste Hrvati vec Bosanci\'\' , e tad bi mu zapljeskali ko Mesicu. Mi smo bili Hrvati uvijek a vi malo ovo malo ono. Vi ste izgubljeni sa stvarnoscu.
Zorane, \"hvala\" ti na posjeti, ali nam više sa ovakvim protokolom ne dolazi! Zamisli da premijer FBiH ili predsedavajući VM ode i razgovara službeno sa npr nacionalnom strankom koja se bori za otcjepljenje Istre? Zorane, sve si razočarao i dokazao da ti je Tuđman pravi idol i da si \"ispod žita\" sljedbenik njegove politike... A ta politika najviše je štete nanijela upravo Hrvatima iz BiH! Idi što prije, Zorane, i ne dolazi nam više!!! I na kraju, j.e.b..o te onaj ko te više ikad pozove u BiH!!!
@RamaCRO A za koga sad glasaš?