Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroin los i nikakav.
Milanović upravo skrenuo putanju drona, više ne ide prema Zagrebu. Milanović upravo spasio ljetnu sezonu.
Upravu je, Rusi nigdje nisu ispekli živo dijete od 3 mjeseca kao HVO u Ahmićima.
Nema zvjerstva, a sravnili grad velicine Sarajeva, sve u roku od mjesec dana, kakav idiot!
Kakav debil!!!
Nema zvjerstava kao u Dretelju i na Heliodromu. Ali vi ste poslali neke dobrovoljce tamo?
A nisi rekao ko ih je pravio, da bilo je zvjerstva, ali sa svih strana, sa srpske strane najviše, ali svi imaju svoje zločince, problem je što svoje svi kriju i prave heroje od njih a kao drugi su pravili zla. Istina je da su radili zlo svi pa i sa vaše strane. Kad počnete da se ograđuje te od zločinaca i osudite onda se javite, SVI SVI SVI SVI.
Nije istina da je zločin bio organzovan i masovan, a kamo li GENOCID. VRS i HVO su jasno kao zločinačke vojske i rukovodsva osudjeni u Hagu, što ARBiH nije. To znači da nisu SVI, nego jasno i glasno: VRS, HVO, rukovodstvo RS-a i tzv Herceg Bosne. Ne mozes izjednačavat krvnika i žrtvu osim ako ne pripadaš ovim zločinačkim strukturama. Kao da kazeš Jevreji i Hitler su vršli zločine. Pa, jesu i Jevreji negdje,sporadično, jer su bili NATJERANI!
ovaj je u glupostima nadmašio i Mehu predsjednika kućnog savjeta nase zgrade
K.rac bi tako govorio da si u ovim momentima žitelj Chernihiva, Kharkova, ili ne daj Bože, Irpina kraj Kijeva (u ovim momentima izgleda kao Otes potkraj 92'). A o Mariupolu, koji izgleda kao Vukovar da ni ne govorim. Stvarno nisi normalan, Milanoviću. Ako si Rusofil, zadrži to za sebe. Razumijem zašto se Srbi ne mogu suzdržati, oni su ograničeni. Ali ti... mora da si primio mito o kakvom je Sanader od Hypo banke morao samo sanjati.
Ofucani i izlizani klovn iz hrvatskog politickog cirkusa! 🤡
Netko reče neki dan, za Milanovica treba IQ 120 i više da bi ga se razumjelo. Nije baš 120, ali njegova priča nije baš za šire mase.
Milane Srbine pa pobogu zasto, pa niko te ne pita nista , suti bolan ne bio.
pristic opet lupa
Na cija zvjerstva je mislio? Hrvatska ili srpska?
Bol boluje, nikom ne kazuje...
Svaka mu šamara traži
Evo ga ponovo na sceni. Sa svakom crtom bijelog praha koju nanovo povuče narkić sa Pantovčaka lupa sve veće gluposti. Hrvatska je u stvari tužna zemlja. Nakon lažljivice i alkoholičarke Kolinde za predsjednika su dobili totalnog kretena. Teško je to izdržati.
Kakav narod takvi i predsjednici. Nekad s glasali za Stipu a sad su većinom na drogama, vidi se. Zinula guzica na Bosnu pa eto im ga.
Budala
Na 3, kubna.
kad nema dodika klixu je dobar i milanovic (za huskanje), pa ljudi moji ima li ijedan susjed da vam je po volji ili ste sami toliko savrseni
Imaju, Crnogorci...