Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Типично. Шта се друго може очекивати од балинкуре? Можда, црнче беба-УНПРОФОРче :)
Zasto ce se osjecat krivim kad ga u crkvi uce da je to dobro raditi narodu druge vjeroipovjesti a i kuci su ga ucili sigorno tome,a genocidistan to omucijo i napravio legalnim,tako to rede fasisti..
Pa šat očekuješ od njih, radioizjava istog dana kada su preuzeli valst u Doboju, citiram: "Danas SDA prelazi sa ilegalnog rada u legalan i od danas MI pišemo pravila i ako treba puškom čemo ih sprovodimo". Šta je onda nastalo svi znamo, čak su jednog čovjeka u sred bijelog dana pekli živog na ražnju u restoranu kod pijace a danas se svi prave budale i niko nezna ništa - eto šta je "srpska vlast".
treba njega silovati ostrim kolcem :) i to bi to bilo