Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe da se sastaju nacionalne ceribaše kad postoje bosanskohercegovačke institucije
Pogledajte vi ovu sliku. Ovaj pokatoliceni Srbo za sebe govori da je lijep
@ the maniac Rece covjek koji zivi u medjunarodnom protektoratu i koji ceka 25 godina da te institucije profunkcioniraju
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Najveci problem Bosne su Bosanski nacionalisti. To su oni koji sabotiraju svaki dogovor sa Srbima I Hrvatima. Njima lako manipulisu stranci koji imaju interes da u ovom dijelu Evrope postoji politicko zariste. Ti Bosanski nacionalisti su toboze protiv etnickih torova i tobize za gradjansku drzavu ali su zato pozurili da se otcjepe od Jugoslavuje. Gdje god su muslimani vecina nije etnicki tor, a gdje su manjina to im je velikosrbija.
Rezerve?! zato sto Bosna nije ni tvoja ni Vuciceva nego ljudi koji imaju pasos te zemlje.. isto ko sto se Merkel nije mijesala u zivote gradjana juznog tirola njemackog porijekla tako ni ovaj smrad treba da svoju brigu vodi. Ovo preseravanje treba da stane. Pamet u glavu u Okobru 2022 i izbacit nacionaliste. Svaka od tri naroda imao je 30 godina da se preseli gdje hoce. Pravi kucu u Pancevu ili Sesvetama.. prestanite muciti ljude koji ovu zemlju dozivljavaju i vole ko svoju.
Ma kakve veze ima Turska Bosnom??? Ja kao Bošnjak ni jedan trun ne volim Tursku! Nit sam vezan sa Turskom nit je osjećam bitnom!
De krastavac oladi bolan samo potpirujes nije ti to pametno.
Haha,al vas kara zoka,ne vadi,...
Ebo ti Erdogan mamy
Sta Milanovic ucini od sebe. Evo ga kao Vucic. Tuzno.
Ovi jadovi (Palmer, Eskobar, Nelson, Satler, Smit) sa vrha piramide su dobili nalog da na račun Bošnjaka namire Srbe (da im povrate nadležnosti nad šumama i rijekama) i Hrvate (da im daju izborni zakon po volji Čovića) te da u svojoj misiji ni ne pomišljaju na sankcije. Za ovaj njihov plan zna i Dodik i zato im zaprđuje na svakom koraku, a oni još moraju da mu ližu tabane. Na šta spade američka diplomatija.
Šta bi, ostavi ga čuretina? gobble, gobble...
Predsjednici HR od Kolinde samo kukaju na racun Bosne, ko neka razvedena žena što mora ići kod svake svoje prijateljice da ispriča kako bivši nevalja. To je baš patetično.
Ako Bosanskim Srbima i Bosanskim Hrvatima trebaju tutori iz Srbije i Hrvatske (usput receno, karjnje nebitne zemlje u globalnim tokovima), Bosnjaci ne trebaju nasjedati na to da im se Turska nametne kao neki tutor. Nacin na koji djeuluju i Dodik i Covic ce od Srba i Hrvata u BiH zaista i napraviti nacionalne manjine. Sami rade protiv sebe.
Hoce da pokažu da je Bosna drzava Turaka, Vlaha i Škutora...
Pa nije on debeli Erdoanov prijatelj kao Vučić. U mađarskom Sigetu stoje skulpture Nikole Šubića Zrinjskog i sultana Sulejmana Veličanstvenog, koji su izgubili živote na bojnom polju. Zrinjski pao u boju a ovaj u postelji. A niko ne priča o Srbinu velikom veziru Mehmed paši Sokoloviću, koji je u stvari vodio bitku. Služio pod 4 sultana i ima velike zasluge kod otomanskog carstva. Znači Vučić je Erdoanu drag a ne Milanović
Erdogan ako se uvuče, izmaće se Amerika. Srbima i Hrvatima to je cilj. Da zamijene Ameriku sa Turskom. To nije dobro za Bosnu i Hercegovinu.
Samo Bosna cijela al' iz tri dijela. Nejma druge.
E,tako moze...
Ja u Njemackoj imam dilemu da li da odmah ulozim 10 hiljada eura u dionice na berzi, ili postepeno po 1000 svaki mjesec. Imam vec portfolio izgradjen, oko 15% godisnje dobitak.
Prva pametna od Baketa.... prva pametna!