Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović je govno da odmah razjasnimo ali muslimanima je legitimno to da muslimani Hrvatima biraju predstavnika?! Onda bi bilo ok da i ja dođem u tvoju kuću, kresnem ti gospođu, uzmem ti lovu, išamaram djecu i to isto opravdam tima da je u redu da ti to uradim jer sam veći i jači (da se ne umislite,u ratu niste bili jači iako vas je bilo više jer da ste bili nebi muslimani ostali na samo 24%biH)
S obzirom na stavove gosp. Komšića pitam se što uopšte postoji tročlano predsjedništvo. Može komotno i dvočlano, uštedjelo bi se para...
A ti si izgubljen slučaj !😂😂😂😂😂
Ako ne bude promjene izbornog zakona neće biti ni izbora...tako da Bošnje neće više moći birati Hrvatima rukovodstvo
Šta je ovo? Ne vole vas komunisti, ne vole vas hadezeovci, ne vole vas Armeni .... šta se dešava ?
@fbUser1564867158 A vole ih Armeni, kad god dođu napune im mrežu!
A STA BIH TREBAO KOMŠIĆ DA NE VOLI DRZAVU U KOJOJ ZIVI, DA VAS TAMO PODRZAVA STO NEPRESTANO ROVARITE PO SUSJEDIMA I NAMEĆETE SVOJA MIŠLJENJA. e, da zna, opet ćemo ga birati, a da vidimo kako će on proći.
Politički BiH kao da nepostoji. Između Zagreba i Beograda treba postojati konkretan sporazum, da nijedna strana neće proširivati svoje granice i tako ugroziti drugog. Te dvije susjedne države nerazmišljaju ni o jednom narodu u BiH, samo postavljaju svoje strategije.
šta je ovaj šaner htio da kaže, boga pitaj
zaboravi nemaju bošnje puno cro manekena sa kravatom
Ja biram covjeka koji voli Bosnu,nije bitno b jeli Bosnjak,Hrvat ili Srbin ili pak mozda Rom ili Jevrej ili "Indijanac" ili crnac ili bijelac.Samo covjek koji voli svoju zemlju
Da Zeljko jeste POSEBAN! Stoga je izabran glasovima gradjana BiH. Moze mi neko objasniti tu famoznu bosnjacku zavjeru? Imas ponudjena imena na listi i odaberes jedno. Sto bi rekli u pjesmi"snijeg pade na behar na voce, neka bira ko god koga hoce"😁
Na demokratskim izborima imaš glasače i one koje treba birati.Pun mi RACKU ovih koji govore o konstitutivnim i načinu izbora ljudi sa liste.Molim i susjede i komšije da se nose u ČKUPI TERINUMA.ŠITEPU RACKU.
Jedan od najsposobnijih političara u regiji
Na kraju svaka fukara pokaže pravo lice. Kad je ovaj socijal- demokrata u Rvatskoj, kako mogu da izgledaju desničari i ustašofili?
izabrat čemo vam i papu sljedeci put
kad bošno svati da su time sto su izabrali komsica doveli bosnu u najjadniju poziciju od rata do danas bit ce vec kasno, al zato mogu uvjek druge krivit za sve sto naprave, i btw dobra vam repka 😂😂😂
@dergot A odakle si ti?
Ko je njima rekao da hrvati nisu glasali za Komsica?