Komentari (486)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam Kolindu. Ona je makar bila zabavna. Ovaj je dosadan.
@realno01 sta si jadan odbranio pa bukvalno imas 23% teritorije a najvise stanovnika
@Zanovijetalo Ma neka Mesica Stipu vrate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad se samo sjetim sreće u Sarajevu kad je Kolinda izgubila izbore, hahaha. Milanoviću, samo naprijed.
napusi se idiote,jebo ti dodik sve tvoje!!smrkavac napuseni
Poslije Mesica glup gluplji
A gdje je to Komšić kršio prava hrvata u BiH? Drugo pojam konstitutivni narod nema nigdje više na svijetu. Trebaju svi biti građani. Ako ja (hipotetički i samo hipotetički) glasam za hrvatskog člana presjedništva, možda to radim jer mi se sviđa ta ličnost i njegov politički aganžman. Ne zato jer želim tako jako da zaebem hrvate.
Milanovicu imas svoju drzavu da po njoj seres, moje se okani,
@broj dva Pa i sere po svojemu!
Previse se vi mijesas u odnose BiH i prijetite. pitam se kao je muslimanima u Hrvatskoj, imaju li kakva prava, da li ih ima u capljni, Ljubuskom gdje su nekad zivjeli i radili
Zoki, niko od tra tri clana ne predstavlja cijele narode, nego samo one iz tih naroda koji su za njih glasali. Pitaj Skoru, skutore i ove desne, Hrvate, predstavljas li ih ti!
Predsjednik ruske gubernije Hrvatske Zoran Milanovic.
Bucko bucko mogu li te malo stipnuti za obrascic
Bucko bas si sladak bas mi je drag ovaj hrvatski predsjednik
Bojim se daće Komšo nakon mandata moći komotno da spakuje kofere i pravac Zimbabve.
Zašto me trpaš u tor ako glasam za Komšića????? Pa nismo svi ovce tri stada sa pripadajućim čobanima. Mater ti prčim, informativno.
Milanović je još prije izbora koji su ga postavili za premijera isticao da mu je jedan dio predaka bio ustaški, a drugi partizanski. Sad kad mu se saprala SDP-ova lažna crvena odlično vidimo koja struja je njemu bila draža.
hrvati odlucuju da ponovo stave bosance pred zid. samo naprijed ovaj put nece biti nazad i nece biti više wasingtonskog sporazuma
Ovaj zaboravio da clanove predsjednistva biraju gradjani bez obzira na narodnost ali po jednog clana iz svakog naroda. to je vec bitno odstupan od grdjanskog principa po kome se izabiraju predsjednici demokratdkih drzava ukljucujuci i milanovica koji je izabran takodje glasovima gradjana i onih koji nisu hrvati.
A u redu ti je kad Hercegovci glasaju na izborima u Hrvatskoj, to ti je legitimno?Majmunčino jedna,znaj da poslije Komšića doći će drugi Komšić,i uvijek ćemo da glasamo za njega.A vi možete iz Hrvatske samo da nam popušite.