Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabijo si ga je Zlaja, ali ne samo sebi. Zabio ga je i građanima muslimanske vjeroispovjesti.
Kmeee, kmeee, kmeee, samo knjezite pa dokle vise, kako vas nije stid?! Niko vam ziv ne valja. Da je doso kakav turcin, docekali bi ga sa prostrtim serdjadama. Kmeee, diro nas milanovic, kmeee.
to isto nepisano pravilo vazi i za Hrvate i za Srbe diljem Balkana ali ti tvoji muslici ipak nisu toliko genocidni po naravi kada su vecinski, kao sto su ove dvije prethodne nacionalisticke komponente kad su u vecini...historia magistra vitae...
nema umiljatijih ljudi od muslimana kada su u manjini niti vecih ksernofoba i fasista kada su u vecini to je rak rana bosne i hercegovine
Kako može neko ko se izjašnjava kao Bosanac mrziti bilo koga i učiti djecu da mrze.Prijatelju nikad i nigdje nije čak ni hipotetički spomenut bosanski nacionalizam,a za ova dva susjedna zna čitav svijet
Nema ovdje ništa Hrvatsko.Ovdje je sve Bosansko.Tako će biti do smaka svijeta , a poslije toga ćemo vidjeti.
@SSSS. Lave moj, ja savrseno znam kako se to kaze, odrasto sam s vama. Samo vas malo podj.e.b.avam, zato sto se nesto zalite na sve i svasta. Od 92 pistite i slinite. Cijeli svijet vam je pomagao, a opet vam niko ne valja. Ne valja se, lave moj, zaliti na sve oko sebe, nije to dobro. Djecu pogresno ucite, ucite ih da mrze sve oko sebe. Ne valja to, ne valja.
U BiH je dobro došao samo onaj koji podržava cijelu i cjelovitu BiH,a ne samo dijelove i samo jedan narod.Uzaludan je posao svima od cara Dušana do Tadića.Uzaludan je posao i Franje i Slobe i Tadića i Milanovića i bilo koga.Samo neka dolaze ,ali će uvijek otići praznih šaka.Tako mi duše moje Bosanske !!!!!!!!!
Sahrajlije moraju shvatiti da retard Stipica vise nije predsjednik i da ta debbilna politika vise ne pliva i kako stoji vise nikad i nece. Nit su Bosnjaci imali sta od toga sto im je Meske pusio tu.ki infantilnom uvlakackom politikom a bez konkretnih efekata nit su Hrvati puno izgubili ali ovo jucer je ipak malo ozbiljnije. Ja da sam Glabagumdzija i ekipica oko njega bih se pitao kako to da su po prvi put na istoj strani HDZ i SDP i Pusicka i Josipovic i svi nezamislivi koji bi mogli da se nadju zajedno u takvoj kombinaciji. Nije krivo ogledalo nego slika moj Glabagumdzija. Kad ti svi kazu da si pijan onda legnes i valjas se :))) A ovaj je isti dzukac ko i Glbagum pa mu odgovori kako odgovori a negdje na HR portalima uhvatih izjavu da se sastaje sa VRLO legitimnim predstavnicima Hrvata. Pazi sad nisu samo legitimni nego i VRLO legitimni :))) Moj Glbagum nije ti ovo Stipe Mesic :))) Sretno svima ... i nadam se da SDP pobjedi Rijaset na sljedecim izborima :))
vidiš li zoki da moist treba .
HAHAHHA koji primitivizam egoisticnog samoprozvanog socijaliste. -podmeces kupovnog hrvata na mjesto koje pripada hrvatima , umjesto kao gradjanin da se boris da toga nema, no kad zasjednete u fotelju ustite se -koaliras sa HSP-om ..zar ovdje treba komentar drage socialiste,parodija desetljeca. -odbijas kao capo MVP drzave sjesti na rucak sa premijerom druge drzave..politicki gaf sa samo jednim mogucim rezultatom za covjeka sa stavom..ostavka! Nije djaba ona stara\'\'daj mu vlast da vidis kakav je\'\' ..igrajte se socialista , mene nikad necete predstavljati..samo mi je zao sta moja domovina Bosna i Hercegovina sa takvima nece naprijed!
Jel\' se oćitovao Ž. Komšič? Mislim k\'o posrednik medžu njima. Ipak je ćovjek Hrvat
ja vama dase urazumite da ne idete na referendum i ne pravite istocnu granicu nove ndh a vi meni da sam srbin halal vam bilo
Neznam šta je ovdje čudno pa logično je da g - dinu Milanoviću kao predsjedniku hrvatske socijaldemokratske partije više odgovara hrvatska demokratska zajednica nego multietnička socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine. Mislim programski s obzirom da se radi o dvije nacionalne stranke hrvatskog naroda.
Stvarna isprika zbog pelena nacija. IZNERVIRAJU ME KRETENI naklon normalnim.
ja nisam pozderac ja sam lipovaca i dobro sam informisan sa prekompozicijom kantona i zupanija u fbih
NIDE Jesil ti Brazilijanac,Francuz,Filipinac ili neznam tko,idiote primitivni,sve su to katolici,i ne javljaj se vise,vidis da ti pelena \"nacija\"isprala to valo vijuga u glavi.