Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije njemu do pravde ili morala nego mu naj veci problem kako kredite da vrati. Nece on sam za pozicije ikad. Nece ni jedan sam sa nekim moralnim kompasom. Ovo se treba brutalno ocistit
Šta bi sa aferom potkivanje?
Ne vidiš ti problem?! Ne trebaš ti ni gledati.
roker...sve što Srbi organizuju -ne uspijeva budu razotkriveni kao u slučaju kad ubiše srpske dječake u Peći 1998 da optuže Albance😜
Hoće tegelty da vidi kako kirbaš potkiva
Koji si ti nesposobnjakovic I neznalica boze Moj I takvi ljudi rukovode vaznim institucijama u BiH.
Smijeniti gada celavog
Stvarno se više ne zna sta ko hoce,samo palamude....
Važnije je smjeniti ovog Tegeltiju nego Dodika, jer bez pravosuđa nema ni države.
Cetnicki poltron
Ne samo smjena vec i krivicno gonjenje.
Pitanje ovdje je šta će legalne institucije uraditi povodom ovog paradržavnog skupa na ščigled cjelokupne javnosti, kako u BiH, tako i USA Ambasadi, OHR'u, CIK'u, BH Tužilaštvu, BH OSA, SIPA, Međunardna zajednica, EU, i tko ne sve u odnosu na Daytonski sporazum??????!!!!! Dosta je 25 god šuplje priče i hapsi sve redom jer ovo prerasta u ANARHIJU i bezvlašće!
Zasto Bakir nije pozivao na smjenu ovog zvaljavog lji*avca nakon afere potkivanja? Zato sto su braca po kriminalu!
Pa gospodine Bakire zasto tako ne izglasate da se smijeni Talgeltija kojeg ste vi izabrali svojim glasovima, a i ovog Konja ste vi potkovali. ...da izvines.
Đilkan,klošar viri Dodiku iz pakaša
Pa Milan POTKOVANKO se morao javiti svom ŠEFU !!! Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaki POTKOVANKO pokaže svoj trag !!!
Divne li drzave, gdje postavis krimlsa za sudiju koji radi na unjstenju te iste drzave... samo u BejHa
cso slepce, pozdravlja te 2.5m ljudi