Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd sad kod mileta na festu..jer je on najsretniji zbog tebe.. zato nam je pravosudje takvo kakvo jeste sada...
izgubismo tih 6 miliona...
STUB DRŽAVE JE SUDSTVO. A U BIH TO JE OVAJ PUNOGLAVAC. KO PAPAGAJ PONAVLJA: PRESUMPCIJA NEVINOSTI...
Doćivotni predsjendik ! Važno je samo da je Srbin i da je kvalitetetan kadar ! Sebe izabraše a nisu bili u stanju izabrat DRŽAVNOG TUŽIOCA DVIJE GODINE ! I neće ni u naredne dvije GARANT. TIme će zamjenica odradit puni mandat glavnog državnog tužiocca BEZ MANDATA. A taj podvig je DOdikov Tegeltija zaslužio REIZBOR ??
pa kad ste vi bosnjaci pametni pa vam spinovase sve kabdidate i kad trolaju o nekome vi nasjedate kao balavci.... jel neko kaze kriminalac, ovkav onakav i sl. i ne gledate odakle dolazi ta propaganda i kako se siri..Vi slijepo vjerujete ono sto procitate...zato vas i karindjaju snsd i hdz kadrovi..
Na šta je ova država spala. Hvala bogu da ima DE,CH itd.
strašno
Mala je verovatnoća da ne budeš izabran ako si jedini kandidat.
Sigurno slaba plata, dok se ne jagme ili je po nacionalnom ključu.
@Danac Ma hej, razumijem. Pa bolje džaba sjediti nego džaba raditi. Vazda bilo. Ja isto za 7000 KM ne bi iz kreveta ustala. Neka ti ćaća radi za tako male pare.
sami se biraju izmedju sebe jebe se njih. sve stoka
Grobar bh. pravosuđa.
odavdje treba bjezati. nema od ove drzave nista
Boban Rajović je dobio ozbiljnu konkurenciju...
Sve cestitke gospodinu Tegeltiji
Produžili mu mandat jer dobro radi svoj posao. Svi kradu, a niko ne robija.
Tamam htio to da napišem. Krupnim lopovima kao što su političari i mafija...paše.
Boze sacuvaj.
Opet Boban Rajovic