Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte broj da mu se donira 2km
Od tolike neimastine, sva mu kosa opala... ;(
Vidi mu ćirilice popišam mu se u ruku.
ima li kakav broj za pomoc da nazovemo bar marku na racun da dobije, bjeda je, nema smisla da ovako zivi i jedva spaja kraj sa krajem...ili barem da li ikako moze hayat tv da ga ubaci u ispuni mi zelju valjda je nesto zasluzio guzovace od nas svih..,.
Ja sirotinje majko mila!!!! :)
Kako od ove plate do zanzibara?
Mene samo zanima šta se ovom narodu treba desiti da podigne guzice i krene djelovati u stvarnom životu, a ne ovako naglabat po portalima i društvenim mrežama? Hajde ba da se nekome više hebe krvava majka, pa češ vidjeti kako se sve mjenja! Nismo mi naučili ništa bez sile. Nisam za nasilje, al' nekad je to jedina opcija.
ovakav rukopis su imali isključivo propaliteti, znači 1 pa "vagne" na 2 tokom čitavog osnovnog i srednjeg obrazovanja, mada škola nije mjerilo ničega al samo kažem..ćeif mi
JELI TE IMALO STID..UHLJUPE JEDAN..
Kakav je ovo rukopis? Neki rođak od 5 godina mu popunjavao?
Plus bar 10 puta ovoliko što nije za javnost. A gledaj mu rukopisa. Ovaj čovjek je jedva pismen.
a dje jaro kes od mita?? za to se kupuje bijelo aaa?
U drzavi BiH koju negira svaki mjesec za svoj nerad naplati 7.633,33 KM. U drugoj zemlji sa ovakvim rukopisom i krkanskim nastupom obradjivao bi zemlju.
razumit je covjeka, ima 160 godina 9d toga 120 radnog staza, normalno da je uspio sve ovo steci za toliko godina iskljucivo postenog rada...
Bolji mu rukopis nego u pola osnovaca-prvacica
Da to nije ta kuca sto Duduce kaze ne vrijedi sada 60.000 KM u Bajnoj Luci kod DJAMIJE
...skromnost je vrlina...patnja brate Milane...Ostajemo li?