Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A potkivanje je prihvatljivo, dopustivo, sprovodivo i mekano dorate jedan!!!!
Čega se lik sjetio
Djikan ostaje djikan
Zasto Bosnjaci hoce da se mijesaju u genocidnom radu manjine?
Mora se to formirati, ovo odmetnuto tužilaštvo je sada pod kontrolom rusa i onog pedofila ivancova, trebamo to sanirati što prije.
okuj me care..... pa ovaj jos na funkciji?
A da njih mi komentatori sa klixa malo ispitamo pa ako prođu - prođu :-)
jedino VSTV-u niko ne može provjeravati da li rade po zakonu, a i što bi mogli, ne smiju, jer će ih onda oni smjeniti, npr. tužioca koji bi pokrenuo postupak, jednostavno nedodirljivi, kadija te tuži, kadija ti sudi :)))))), zanimljivo u tri pm! Ili što kaže ovaj džiber "neprihvatljivo, nedopustivo, nesprovodivo"
Da je ćelo čist i da nije muljao, a to i on zna, nebi se bojao istražne komisije.
Ma ja vi bi da nemate kontrole,niste bogom dati.
Najurit' govnjivom motkom
OKUJ ME CARE🐎⛓⚒
Turkovic na aparatima
Jel moguće da je ovaj čovjek i dalje na poslu ? Ooj državo moja
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2019/07/tajna-vecera-pravosudnopolicijske.html?m=1
Tageltija je vec odavno na platnoj listi Dodika i BIA , i on radi za njih direktno , on je na ovom mjestu samo da pomogne Dodiku da sto vise sjebe BiH kao I Tadicka, kao I krmak Dzakovic I svi ti lopovi , mislim I u Federaciji nije nista bolje SDA bi ukrala od djetetu ispod jastuka ali SDA je vise okrenuta kao licnom bogacenju i teskom lopovluku a Tegeltija direktno na razgradnji BiH i podrzava usput criminal i korupciju .
Vrlo inteligentno :)