Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Bošnje ne daju ostavke dok ih smrt ne odnese... Hadžipašića bismo i danas dan gledali na TV-u i novinama da nije crko na kuravama...
Bravo studentarijo u Banja luci! Vi, zaheđije iz šehera pogledajte i učite se. Kada smo univerzitetskim vlastima, širom SFRJ, rekli dosta vas je, CKSKJ je rekao da su mladi u pravu i za jednu noć se riješili problemi nastave, domova, kuhinja i svega ostalog vezanog za studentski standard. Studenti su tada bili nebeska sila. BL bravo. Vi ostali, studentski miševi slušajte one frfljavce iz SDA i HDZ-a!
Apsolutno se slažem, i danas imaju kapacitet da budu nebeska sila, što jednom reče jedan profesor na Pravu, ima vas dovoljno da cijelo Predsjedništvo izbacite napolje, ali jok, kod nas studenti samo za tastaturom imaju ideje, preče je na kafu nego na studentske proteste, a vrhunac naših zahtjeva je da se nastava ne održava za vrijeme džume. uz svo uvažavanje slobode prakticiranja vjerskog obreda, nesporno je da za status studenta ima mnogo većih i prečih problema...
Konačno su mladi shvatili da treba sami da kreiraju svoju budučnost...konačno i da neko ko nije spreman da se bori sa problemima podnese ostavku... svaka čast banjalučkim studentima...u isto vrijeme političari u Fedaraciji ignorišu intelaktualnu elitu, ljekare koji se bore za bolje zdravsto.
Da je po pravdi,bilo bi:"radnici naprijed studenTi odpozadi"