Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
etevi turci sad ce vam austriski konjusar odlucivat o vama
mozeeeeeee Kucan je legenda i prijatelj bosne
BOSNU moze samo spasiti jos jedan gradjansko religionzno nacionalni rat svi protiv svih .. e poslje toga je treba podjeliti ..a imovinu prodati Sloveniji.. to vam ja kazem a ime mi je Kucan
HELJP KUCAN HELJP vidi sta nam dodig radi
Aoj druze kucane,kucene... na triglavu nece zito,nek vam seje tito i kardelj...
Eto rata između SLO i Turske. Pobiće se ko će biti \"posebni izaslanik\" u EURO-NATO-I OSTALO sjednicama. A jade jadne zakasnile kad je trebalo pa sad glume nešto. Do jučer SLO nije htjela znati ništa za sve što je južno od njenih granica al sada u \"klubu velikih\" moraju i oni imati šta pričati pa ko biva poslali posebnog izaslanika koji će im dati info iz prve ruke. Moji Bosanci nema nama fajde od svejski turističkih političara. Vidi samo visoke predstavnike. Nogom ih na Savi u dupe nabiti i poslait odakle su došli.
vas che on karati
milam kurcina pa bosnje kucinu ce te i dobit
Servi,sluge i chobani sace opet Kuchan da vas kara !! Hahhaha sluge chobanske
dajte mu posao u velikoj britaniji il danke deutschland, sto nama sve konjusare, valjda kod vas nema stala i konja?
iz naftalina iskopaju neke...prvo, nije dobar, jer se u onom sistemu izgurao na povrsinu, pametujuci i soleci pamet narodu jugoslavije, cijom zaslugom je narod doveden na ivicu provalije, ambisa, u koji su mnogi upali. Kad vec ne odgovara za svoja zlodjela, nek se bar nosi u pm. u lijepu pm. dokle vise, ovo je preslo sve granice dobrog ukusa!!! ebli vas mali konjusari, dajte im kod vas nek rade, sto ih stalno naturate drugima, ta nisu svi bas ratni zlocinci, da trpe svasta, brate.
nek je doslo vrijeme da manjine vladaju vecinom, sta ces. mali su.pci slovenci od trista iljada ili im tisucha...najsjeverniji nam konjusari. sve pod plastom demokratije i evropske unije, oni stalno naprave kako njima odgovara, od vecine manjinu, od manjine vecinu, samo zacrtaju granice, nadju konjusara, i opal po necijim ledjima. tako to ide. A ide ko u Zahide.
rodzen je i ganici, bre, u srbiju. ganici jugosloven. ja sam ganici, jugosloven ganici.
rodzen je i alija u srbiji. i pola sandzakistana u seheru.
KUCAN je rodjen u Srbiju, uvjek je bio pro-srpski. Kucni prijatelj Izraelskog dzelata Peresa. A zadnje vrijeme, kako je stariji, poceo je vuci na desno skroz. Slovenci su najgora bagra, sreca je samo, sto jih nema puno.