Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu je unistili od 92 do 95 necete ni vi danas smradovi..
jesi siguran da je nisu kritično ranili 92 - 95 a onda kriminalom i dokrajčili poslije rata drug moj?
Nije čovjek ništa sporno rekao. Kaže da je dejtonski sporazum uzrok propadanja BiH i to je činjenica. Uskoro moramo dobiti novi normalan ustav ili će dejtonska šteta biti tolika da bi mogla dovesti do novog rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u pravu je covjek. sve sto je reko stoji. daj bakru i ekipi da budu na celu slovenije jedno 5 godina, dotjerat ce je na nivo bih. mozda i prije!
zar je živ još ovaj švapski junašpi
pomozi sirotu (BH) na svoju sramotu
Apsolutno si u pravu Kučane... Raspad je neminovan
Bosni treba vratiti tamo gdje je i bila Bosanski Sandžak od Šapca do Užica ,U Crnoj Gori sa Nikšićem I Dalmaciju do Zadra.
Raspadati se i Slovenija Hrvatska ,Italija i Austrija traže povrat svoga.
Nemoj nas ti braniti ziv bio
Sto se tiče vanjske politike EU , ne znaju di udaraju a pola članica iskreno ni ne zanima iskreno. Imaju svojih problema
e čuj slovenija hahahahahaha ono nesto ovo ono hahahahahahhahahahahahaha Mrš poprdane
Konjino
Samo mirni razlaz. Ne mozemo zajedno i to je to.
nema nista od raspada BiH,to vam je bio cilj 90 godina,zato su Hrvatska i Kosovo se oslobodili separtistickih pokreta,morate paziti da vam se u Bosni nedesi isti scenario,
raspado se malo izvana i iznutra
Ako bosnjaci ne budu suradjuvali sa hrvatima izgubice sve. A ako budu, mozda mogu zadrzati sve.. al i u tom slucaju tesko.
Uvijek su slovenci bilu hulje i lisice
Pa ništa nije slagao, raspada se iznutra jer je Dejtonski poredak glup. Kantoni, ministri i ostale gluposti ojafiše, a entiteti pogotovo.
Reče stari pr.onja koji se već raspao i s jednom nogom u grobu