Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nisi u stranci nemozes dobiti posao
Dobro je da ste pokrenuli ustavnost Zakona, jer je diskriminatoran i neustavan. Ovim izmjenama samo se želi eliminisati profesionalce na koje političari nisu imali uticaja, a oni koji su pod skutima politike će naravno biti ponovo izabrani. I raniji Zakon je davao mogućnost ocjene rada pomoćnika ministara i sekretara, te nakon tri negativne ocjene mogli su biti raspoređeni na niže radno mjesto. Valjda je jasno na koga će se izmjene Zakona primjenjivati, a na njihova mjesta dovoditi poslušnici.
Svi rukovodeci sluzbenici, a i ogromna vecina nizepozicioniranih je svakako politicki obojena i dovedena na radno mjesto po stranackojliniji, tako da ne vidim nista sporno u tome da budu smjenjivi i da se tako onemoguci miniranje politicke opcije koja dodje u nekom momentu na vlast i nema svoje ljude po organima uprave
SDA po svoj logici stvari cementira stanje, u svojoj vjeri, na svojoj zemlji u dijelu gdje oni naređuju i određuju i geografski definiše, svoju filđan državu, što je i po ovom evidentno, da slijede iskustva i koncept vlasti, islamske države.
Pa jesul obecali 100.000 novih radnih mijesta. Izmedju moratorija o (ne)zaposljavanju i predizborog obecanja su izabrali obecanje.
to je opozicija moraju srati ljepu pricu ali ovi da dođu sta bi oni tek radili. sve idiot do idiota.
Čuj lijepu priču... kakav si ti idiot!!!
znamo konju I tebe su zaposlili
zasto vrjedjas konje to su plemenite zivotinje a i imaju grivu pa vidis da je ovaj uhljeb celav
@crnobijelosivi....jadni konji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)