Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Pun mi klinac ove relativizacije i pokusaja da se krivica za sve podjednako podjeli. Materi svojoj Gerthrudi nek svira ove pjesme.
Čavara je veći neradnik i od Genjca , 😎
Obratio se on svima ne samo tebi !
Ti se eto slomio radeci, a sef ti igrac svoje vrste i sad svako drugi kriv pa sto ste onda u vlasti sa Hdz
Odlučio sam: zauvijek se odjavljujem s portala zato sto ovi koji čitaju budu stresirani i nasikirani,nasikirani za buducnost BiH misleci da je kao Afrika i da ce sve biti prazno,narode ne sikirajte se,jeste,dijaspora je malo ljepsa od BiH al sve je to u 5 deka,ne mrkate se toliko sekirati citajuci ove price koje čine da BiH izgleda gora nego sto jeste. Uživajte budite pozitivni,ja se odjavljujem.
Samo za Bakira glasati, njemu vjerujem! 💚💚💚👊
Jeli posjetio i Ahmiće? licemjer!!!
Bravo Zna on vrlo dobro ko je krivac vec ne smije da kaze HDZ
Lože Srbi vatru između Hrvata i Bošnjaka..majstorski. Rađe će bošnjak cijelu federaciju nego cjelokupnu BiH to je vidljivo zadnjih dana. Odoše bošnjaci sa srbima savez. Napokon su izabrali.
A ni tebi nije mrsko...taj nerad...osam godina se pracakas u fotelji..
Bravo g. Dunoviću, dosta onoga svi su krivi…
Tako je dunoviću. Nek se zna ko kosi a ko vodu nosi
koji si sad pa ti i koga ti zastupas
Tačno tako! Adresirati krivca a ne svaljivati na ljude koji rade svoj posao!