Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd i ti ziv bio pokazi patriotizam i principjelnost pa odstupi sa te fotelje, jer u tebe ti sef kaze da Destruktivnu Frontu ne zanimaju fotelje, hajd ljepi moj onda sidji ziv ti nama bio sa nje....
Nije nama trebalo ovo da se desi pa da nas dozove pameti ....! ! ! Normalno je da kupujemo domaće i da se naš novac " obrće " u našoj zemlji.... ali isto tako treba povest računa o kvaliteti proizvoda koji se stavljaju u promet, jer ukoliko je domaće a nije kvalitetno , ja ne znam za ostale, ali u tom slučaju ja nisam ekonomski patriota .... Jbg. za svoju lovu hoću i kvalitetnu robu ....! ! ! ! !
american gold , uzimam samo exsta robu :) ko ne zna šta valja , zna sta je skupo :)
Postuj tudje, svoje u nebesa dizi
Što je od domaćeg dobro, kupiću. Što nije, neću. Isto ko što neću Mrkvi na ćevape.
Evo jednog jednostavnog pitanja za dežurne bh. patriote. Tko testira kvalitetu mlijeka u BiH? Koji laboratorij? Evo zakona, u njemu se spominju nekakvi laboratoriji. http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/zakoni/2011/uredbe/29b.html
Pajdo moj u BeHa niko nista ne testita osim naroda koji to jede, pa se razboli i tako se testira.
https://www.facebook.com/pages/Mu%C5%A1ki-i-%C5%BEenski-satovi/596920053783854
malo prije dosao iz kupovine sve 387
Jesi uzeo pastu za zube domaću ili bikarbonom ribaš?
Dzaba to, znaci kad je bojkot onda se kupuje domace, a inace koga briga. Znaci vise se radi o tome da nekom naudis , a ne o stvarnom patriotizmu il ljubavi prema zemlji.