Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitka Gospodinu Bandicu! BiH4EVER!
On je strašna ličnost. Njegova pojava dovoljno govori. Zasluženo pozitivni komentari čitatelja Sarajevo x-a, sva čast gdine Bandiću!
Svaka mu cast,ovo mu je jos samo jedan od mnogih dobrih stvari sto je uradio za nasu domovinu.takode mu zahvaljujem i za Ciru.
Ma on je kralj. Hercegovac a gradonačelnik Zagreba :) SDP
čujem da je prešo na islam
Uvijek mi je bio simpa ovaj Milan :) A na HRT-u se svake godine obiljezi dan kada je pocinjen zlocin u Srebrenici a na nasoj TV nisam imala priliku gledati ista vezano za Vukovar... puno govori i o njima a i o nama ....
Lijepa inicijativa i za pohvaliti je Bandica...
vidi se da je cirin ucenik po bijelom salu. fala obojici...
dobit ce mo i autic gratis.
Bravo za Čelništvo Srebrenice jer su dobro prepoznali koga treba proglasiti za počasnog gradjanina. Gosp.Bandić može svojim vezama i utjecajem doprinijeti da i Srebrenica krene sa polazne tačke.
jedini hercegovac trenutno vrijedan spomena
Cestitam, gospodinu Milanu Bandicu.
Bravo Banderas!